Breaking News
Početna / Događanja / Očajni roditelji mole pomoć za teško bolesnog sina

Očajni roditelji mole pomoć za teško bolesnog sina

Bračni par Zečević Tadić iz Dubovca nema gdje živjeti, a sinčić Gabrijel im je teško bolestan i treba stalnu njegu. Nada za Gabrijela je skupo liječenje u Francuskoj!

U ponedjeljak su ga prevezli na zagrebačko Rebro. Napravit će trahiotomiju i postaviti mu kanilu jer bi u protivnom umro, rekao nam je Stjepan Zečević Tadić, otac teško bolesnog Gabrijela.

Njegov sedmomjesečni sin boluje od neizlječive bolesti, spiralne mišićne atrofije Werdnig-Hoffmann, od koje mu sustavno odumire živčani sustav i liječnici mu daju najviše četiri godine života.

Nedostaje mu jedan kromosom. Diše i hrani se pomoću aparata, a da bi proživio i tih nekoliko godina, trebao bi živjeti sam u posebnoj prostoriji. No on živi s roditeljima i bratom (5) te sestrom (3) u jednoj sobi, koju im je prije četiri godine ustupio jedan Osječanin. No budući da sad ima kupca za kuću, i on i Gabrijelova obitelj moraju se, nažalost, uskoro iseliti.

Roditelji su od Uprave za stambeno zbrinjavanje tražili stan, ali su im rekli da su šesti na listi.

Oni mogu dati stan samo kad im ga Agencija za posredovanje nekretninama da na raspolaganje. Nade mu je eksperimentalno liječenje u Francuskoj, ali košta 150.000 kuna. Možete pomoći uplatom na IBAN HR8523600003241941764 u Zagrebačkoj banci.

 

(Izvor)

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top