Znate li....
Početna / Događanja / Objava dobitnika: Buđenje

Objava dobitnika: Buđenje

Nakon ljetne turneje po Jadranu i priprema za dugoočekivani koncert u metropoli, konačno se može svima obznaniti vijest – grupa Buđenje nastupit će u zagrebačkoj Tvornici u petak, 14. 11. 2014.!

Ovi pop-rock romantičari iza sebe imaju više od desetljeća rada na sceni te brojne hitove kojima su osvojili domaću publiku i radijske postaje poput Oprostija bi sve, Nisi loša, Ljubav nema pravila, Ne govori više itd.


Vrijeme je, kažu, za veliki koncert kojim se žele odužiti svojim fanovima koji su pjesme Buđenja odabrali za soundtrack važnih trenutaka u svojim životima.

‘Nastup u Tvornici za nas je poput nastupa na Camp Nou, imamo osjećaj kao da smo izborili finale Lige prvaka. Nakon brojnih klupskih svirki, posljednjih godinu dana ozbiljno se pripremamo za velike pozornice s kojih možemo doprijeti do većeg broja naših emotivnih istomišljenika. U zadnje vrijeme to uspješno radimo putem etera, ali vrijeme je da se vidimo oči u oči sa zagrebačkom publikom i tom prilikom im zahvalimo što su naše pjesme postale dijelom njihovih života, susreta, ljubavnih vrhunaca i stečajeva, najavljuje Darko Bakić, frontman i autor benda.

Buđenje čine iskusni glazbenici koji uživaju u zajedničkom muziciranju i stvaranju, a glazbenu produkciju potpisuje sve traženiji Igor Ivanović, klavijaturist benda.

Na pozornici zagrebačke Tvornice pridružit će im se i nekolicina glazbenih prijatelja čija imena još ne žele otkrivati.

Na veliku binu namjeravaju prenijeti nezaboravnu atmosferu svojih klupskih svirki, prepunu emocija i pozitivnih vibracija zato se radujemo što konačno sve obožavatelje možemo pozvati na njihov veliki koncert – petak, 14.11.2014., Tvornica.

Ulaznice će se, po cijeni 40,00 kn u pretprodaji i 60,00 kn na dan koncerta, u prodaji naći od petka, 26.09.2014., na prodajnim mjestima: Tvornica i na svim prodajnim mjestima Entria.

 

Darujemo 2 x 5 ulaznica za koncert Buđenja. Sve što trebate učiniti kako bi osvojili ulaznice je komentirati tri članka na portalu te linkove zalijepiti ovdje ispod teksta u komentar. Jedna osoba može osvojiti dvije ulaznice. Igra traje do 30.10.2014 u 17 sati, sretno svima!

 

 

Čestitamo dobitnicima Borna & Pinchy! Molimo da svoje podatke ( ime, prezime i br. mobitela jedne osobe koja ide na koncert ) pošaljete što prije na email igre@obitelj.hr
Čestitke!

O nama Obitelj.hr

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top