Četvrtak , 23 ožujak 2023
Savjet:
Obitelj.hr vas vodi na koncert Dream Theater

Obitelj.hr vas vodi na koncert Dream Theater

DREAM-THEATER-banner-728-veci

PROGRESSIVE METAL ATRAKCIJA DREAM THEATER PONOVO U ZAGREBU 3. VELJAČE U KC DRAŽEN PETROVIĆ

Američki progresive metal bend Dream Theater zbog svoje izuzetno kvalitetne isntrumentalizacije slovi za jednu od najvećih svjetskih glazbenih atrakcija.

Zahvaljujući svojoj sviračkoj virtuoznosti, nosioci su mnogih nagrada za najbolje glazbenike kao bend, ali i kao pojedinačni svirači, a 2010. godine uvršteni su u Long Island Music Hall of Fame.

Alfa i omega Dream Theatera je John Petrucci koji pored sviranja odrađuje i producentski posao. On je također i čest član skupine G3 u kojoj se uz Joe Satriania izmenjuju najbolji svjetski gitaristi.

Dream Theater albumi su dostigli zlatne tiraže i proglašeni su za najbolje albume u svojoj branši. Tako je npr. njihov album ” Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory” iz 1999. godine proglašen za jedan od najboljih gitarističkih albuma u Guitar World magazinu, za jednog od najboljih koncetpulnih albuma u Classic Rock Magazineu i za najbolji progressive album svih vremena u Rolling Stoneu.

Nakon nezaboravnog koncerta u prepunoj zagrebačkoj dvorani Doma Sportova prije šest godina, Dream Theater 3. veljače ponovo dolaze u Zagreb. Ovoga puta će se koncert održati u dvorani KC Dražen Petrović gdje će nastupiti u sklopu nove turneje “Along For The Ride”. Na ovoj turneji predstavljaju svoj novi, dvanaesti studijski album nazvan jednostavno “Dream Theater”, na kojem je po prvi puta svirao novi bubnjar Mike Mangini koji je zamijenio dosadašnjeg svjetski poznatog Mike Portonya.

Početak koncerta je najavljen za 20 sati, a cijena ulaznica iznosi 210 kn u pretprodaji.

IGRA DARIVANJA

Obitelj.hr daruje 2×1 ulaznicu za koncert Dream Theater koji će se održati u KC Dražen Petrović, 03. veljače u 20h. Sve što vi morate napraviti je napisati na naš portal što za vas predstavlja Dream Theater. Dva najbolja komentara bit će nagrađena ulaznicom.

Sretno svimaaa 🙂

Igra darivanja traje do 01. veljače 2014. do 17h.

Pravila igara možete pročitati OVDJE.

Čestitamo dobitnicima Pixel i BlackCat, molimo da se jave na mail igre@obitelj.hr sa imenom, prezimenom i kontakt brojem mobitela najkasnije do 3.2. u 14 sati. Bravo!

O nama Obitelj.hr

2 komentara

  1. Za mene Dream Theater predstavlja jedan od najboljih bendova progresivnog metala.Tehnički najsavršeniji i glazbeno najinovativniji sastav.

  2. Za mene Dream Theatar predstavlja odlazak u svijet teatra i snova… Njihovi instrumenti stvaraju zvuk rajskih ptica i odvode nas publiku zajedno sa sobom u tu predstavu koja nam mami osmijeh na lice, daleko od turobne stvarnosti. Veselje za nas metalce! 🙂
    Valentina Rukavina

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top