Ponedjeljak , 28 studeni 2022
Savjet:
Obitelj.hr i Teatar Exit vas daruju!

Obitelj.hr i Teatar Exit vas daruju!

NJUŠKE

Režija i scena: Matko Raguž

Igraju: Enes Vejzović, Filip Križan, Janko Rakoš

njuske

Prema tekstu The Dog Logs, CJ Johnson.

njuske-plakat za webJeste li se ikada zapitali o čemu vaš pas razmišlja? I jeste li ikada svoj život usporedili s psećim? Pseći životi su jednako bogati i složeni kao i naši. Kao i mi, i oni komuniciraju o ljubavi, seksu, prijateljstvu, osveti, nasilju… U predstavi se pojavljuje petnaest psećih likova koji kroz monologe publici prenose svoje životne priče.

Među različitim prikazanim pasminama nalaze se i sljedeći likovi: rotvajler s problemima u susjedstvu; stari mješanac koji otkriva ljubav u kasnijoj životnoj dobi; afganistanski hrt od kojeg se previše očekuje, iznimno uglađen i pomodan, koji je vrlo ponosan na svoje sposobnosti; policijski pas koji se bori protiv kriminala; hrvatski gonič kojem su glavne okupacije problemi stočarskog života i kako održati stado na broju; ostarjeli, slijepi pas koji se morao suočiti sa smrću svog gazde te carinski bigl sa stavom.

U konačnici, svi likovi odražavaju glavne preokupacije ljudskog bića. Njuške su jedinstvena mješavina humora, tragedije, oštrine, nježnosti i romantike.

 

 

IGRA DARIVANJA

Obitelj.hr i Teatar Exit  daruju jednu osobu s dvije ulaznice za predstavu Njuške koja će se održati 17.01. u 20h. Vaš zadatak je napisati na naš portal najsmješniju avanturu koju ste proživjeli sa svojim psom. Budite kreativni 🙂

Igra darivanja traje do 16.01.2014. do 18h.

Sretno svima!

Pravila igara možete pročitati OVDJE.

 

Sretna dobitnica dviju ulaznica za predstavu “Njuške” je Marb. Čestitamo sretnoj dobitnici i molimo da nam pošalje svoje podatke na igre@obitelj.hr.

 

 

O nama Obitelj.hr

One comment

  1. Lordov život je u cjelini bio jedna smiješna avantura, od navika do karaktera, tako da je teško izdvojiti jednu. Bio je osebujno, privrženo i zabavno stvorenje. Obožavao je jabuke i luk; to se pred njim nije smjelo jesti, a da ne rezultira bezobzirnim moljakanjem. Veliki ovčarski pas i još veća maza. Vjetar je smatrao smrtnim neprijateljem. Zato su mi vjerojatno najsmješnije, prilično avanturističke, uspomene šetnje po vjetrovitom vremenu. Jednostavno bi se ukipio i zalijepio glavu za moja koljena, a susjedi i slučajni prolaznici bi se smijali bijednim pokušajima da ga podmitim i nagovorim da se pomakne.

    Iako mog najveselijeg i najdražeg repa nema već nešto više od 2 godine, svaki dan barem nakratko odjekne u nekom kutku mojih sjećanja i ponovno mi izmami osmijeh na lice 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top