Ponedjeljak , 16 svibanj 2022
Savjet:
Obitelj.hr ponovno daruje!

Obitelj.hr ponovno daruje!

Klapa Rišpet  premijerno u studiju Narodnog radija, u emisiji Glazbeni show Dalibora Petka, predstavila novu pjesmu – ‘Mislin samo na te’. Pjesmu je u eter predstavio i sam osnivač klape, Pero Kozomara koji nije krio oduševljenje najavivši izlazak njihovog albuma prvijenca.

– Pisma “Mislin samo na te” tipična je dalmatinska skladba koja obiluje atmosferom “mirisa” Dalmacije, pisma koja priča o velikoj ljubavi između muškarca i njegove  voljene djevojke, o ljubavi u kojoj on ni trenutka ne može živjeti, disati bez nje. – rekao je Pero Kozomara.

 

Ova klapa javnosti se predstavila predivnom pjesmom ‘Sunce mi od tebe dolazi’ u kojoj im se pridružila i glazbena legenda Mišo Kovač. Nakon što je pjesma u vrlo kratkom vremenu postala veliki hit te tako klapu svrstala uz bok sa našim najboljim hrvatskim klapama, glavni i odgovorni za mnogobrojne klapske hitove, Pero Kozomara, samo je dobio dodatni poticaj.

Nakon toga Klapa Rišpet javnosti je predstavila i pjesme kao što su ‘Lumin’, ‘Kad je pošla ća’, ‘Projdi mojon kalon’, ‘Ćaća’, te na taj način stvorila svoju vojsku obožavatelja.

U tom trenutku predstavljanja i razvijanja klape, klapa Rišpet nastupila je na mnogobrojnim manifestacijama te osvojila i priznanja kao što je 1. nagrada na ovogodišnjem Splitskom festivalu koju su osvojili za pjesmu ‘Ćaća’, ali i nagradu od strane novinara. Prema službenim podacima ZAMP-a, pjesma ‘Lumin’, najizvođenija je pjesma Splitskog festivala 2012.

Svaka od ovih spomenutih pjesama dobila je neko priznanje ili od struke ili od publike.

 

Igra darivanja

 

Darujemo vam dva albuma klape Rišpet, a sve što trebate učiniti kako bi ga osvojili je u komentar ovdje na portalu napisati kako se osjećate kada ste zaljubljeni. Igra traje do petka, 14.3.2014., do 15 sati. Sretno svima!

 

Čestitamo dobitnicima Marija B.Š. i   Katarina, te molimo da nam svoje podatke ( ime, prezime, adresu i broj mobitela) dojave na mail igre@obitelj.hr !

O nama Obitelj.hr

10 komentara

  1. Kad sam zaljubljena osjećam se sretno i ništa mi nije teško. Nedavno sam se zaljubila i još uvijek su mi leptirići u trbuhu svaki put kad ga se sjetim, a to je često. Ovaj CD bih poklonila njemu jer obožava klapu Rišpet. To bi bio moj prvi poklon njemu. 🙂

  2. Kad sam zaljubljena cijeli svijet je samo moj.

  3. kad sam zaljubljena osjećam se kao da nisam pri zdravoj pameti:) sva sam na 7 nebu, sve je divno i krasno, a za voljenu osobu spremna sam učiniti sve, pa makar i po cijenu svoje sreće…nažalost… pa mi se to i odbije uvijek od glavu:P

  4. Osjecam se lijepo,kao da je cijeli svijet moj!

  5. Osjećam se usplahiremo i ushićeno 🙂

  6. Već 23 godine sam sretna, zadovoljna i ispunjena mirom.

  7. Kada sam zaljubljena, osjećam se ispunjeno 🙂

  8. Već dugooo sam zaljubljena..i ne prolazi…nadam se da nikad ni neće. Osjećam se bezbrižno i sretno!

  9. Osjećam se jako sretno,glava mi je u oblacima,a leptirići u trbuhu! 🙂

  10. Osjećam da smo samo nas dvoje bitni i da ništa ne može to pokvariti. To je poseban osjećaj i želim da ga što više ljudi što češće osjeća.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top