Znate li....
Početna / Događanja / Obitelj.hr i Salon ljepote Tanja vas daruju!

Obitelj.hr i Salon ljepote Tanja vas daruju!

U ovom užurbanom vremenu punom stresa i problema, mi smo za vas malo zaustavili vrijeme i odlučili se u suradnji sa predivnim Salonom ljepote Tanja napraviti jednu igru darivanja. Potrebno je s vremena na vrijeme stati na loptu i staviti sebe na prvo mjesto, a to možete napraviti upravo s ovim poklon bonom u vrijednosti čak 800 kuna!

Više o samom Salonu:

INDUVIDUALNI i OSOBNI PRISTUP SVAKOM KLIJENTU
Osiguravamo Vam osobni kontakt s majstorom kozmetičarom za konzultacije, individualno vođenje kroz dogovoreni program te izbor kozmetičara po želji

VRHUNSKI TIM KOZMETIČARA I FIZIOTERAPEUTA
Dugogodišnje iskustvo – 20 godina rada,edukacija u kozmetici … Timom vrhunskih specijalista u struci kozmetike i suvremenom opremom osiguravamo najkraći put do problematike i preporuke za daljnje praćenje Vašeg zdravlja i estetske ljepote kože lica-tijela,noktiju i stopala

SVE NA JEDNOM MJESTU
Mislimo na Vaše vrijeme – obavite tretmane u najkraćem dogovorenom roku, na jednom mjestu, bez čekanja
Cilj salona pružati kvalitetnu uslugu te steći povjerenje svakog klijenta.
U ponudi imamo velik spektar usluga kako kozmetičkih tako i medicinskih pristup profesionalnim,kvalitetnim,provjerenim preparatima i aparatima,a u samom prostoru možete doživjeti oazu opuštanja.


Salon ljepote i Wellnes centar Tanja diči se svojom kvalitetom, posebnošču, originalnošču i dugogodišnjim iskustvom, a da pritom zadovoljava potrebe svakog klijenta.

Sudjelujemo na mnogobrojnim događanjima i manifestacijama pa tako i u izboru za Kraljicu Hrvatske, Top model Hrvatske, humanitarnim akcijama djece sa posebnim potrebama,raznovrsnim sajmovima obrtništva i poduzetništva, sajmovima ljepote i vjenčanja.

Da biste osvojili ovaj poklon bon za Meso Jet gun mezoterapijski tretman lica u vrijednosti čak 800 kuna ( !! ) sve što trebate učiniti je u komentar na članku napisati kada ste zadnji put učinili nešto baš za sebe! Da vas čujemo! Pobjednika biramo 2/12/2022 u večernjim satima. Čitamo se!

O nama Obitelj.hr

4 komentara

  1. Ne sjecam se kad sam zadnji put ucinila nesto za sebe.

  2. Zadnji put sam ucinila nesto za sebe kad sam imala financisku mogucnost. Posto je sada sve skupo jednostavno si nemogu priustit nesto za sebe ono sto bas zelim nego koliko mogu odvojit toliko si priustim sli skromno.

  3. Nažalost nisam već dugo ništa napravila za sebe obzirom da sam mlada majka ,a uskoro čekam i prinovu.

  4. Zadnje za sebe ucinila sam prije 2,5 godine, a sad sve sto cinim cinim za svoju bebicu…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top