Savjet:
Obitelj.hr i CineStar vas daruju!

Obitelj.hr i CineStar vas daruju!

Šetnja s dinosaurima prvi je film u kojem zaista možeš upoznati doba kad su dinosauri vladali Zemljom, jer su u ovoj obiteljskoj avanturi dinosauri stvarniji od svega što smo dosada vidjeli!
3D putovanju u prapovijest priča nam priču o malom Pakiju koji je živio prije 70 milijuna godina, u kasnoj Kredi, na dijelu Zemlje koji danas nazivamo Aljaska.

Upoznat ćemo  ga kao sasvim malog, od trenutka kada se izlegao iz jajeta. Promatrat ćemo ga dok uči preživljavati u svom okolišu, pronalaziti hranu, izbjeći predatorima i pobijediti svoje protivnike kod parenja.

Dinosauri su jedna od najzanimljivijih životinja koje su ikad postojale na našem planetu. U četiri i pol milijarde godina koliko postoji Zemlja nije bilo stvorenja koje je opasnije, no ne moramo se bojati, jer oni su izumrli. Paki dolazi iz obitelji i plemena Pachyrhinosaurus. Nije najveći niti najstrašniji u krdu, pa koristi svoju pamet i srčanost u borbi za hranu i preživljavanje sa svojim većim sestrama i braćom, kao i protiv strašnih Gorgosura.

Pogledaj Šetnju s dinosaurima i navijaj za malog Pakija!

 

IGRA DARIVANJA

U ovoj igri darujemo dvoje čitatelja!

Možete osvojiti dječju majicu kratkih rukava i mjerač visine, a sve što je potrebno učiniti je opisati najdraži ritual koji imate sa svojim djetetom. Također je važno napisati za koji od ova dva poklona ste zainteresirani. Sretno 🙂

Igra darivanja traje do 22.01.2014. do 12h.

 

Igra je završila! Majicu je osvojio TIHOMIR a mjerač visine VISIA! Čestitke! Molimo da nam dojavite podatke na mail igre@obitelj.hr ( ime i prezime, adresu i broj mobitela)

 

 

Pravila igara možete pročitati OVDJE.

O nama Obitelj.hr

16 komentara

 1. ..i da ..ako mogu birati radije bi majicu ..

 2. Moji najdraži rituali su oni koji prethode našem izlasku iz kuće…iako ima tek tri godine, već sad zna što znači biti žensko. Obavezno mi mora pomoći izabrati što će obući, jer se i sama valjda želi osjećati ugodno i lijepo, zatim zajedno češljamo dugu kosu i pravimo “pizuru”. Božesačuvaj izaći iz kuće da na lice nismo stavile kremu protiv vjetra i sunca, a namazati usne sa melemom je nešto što se ne može zaboraviti.Zatim spremamo svaka u svoju torbicu što će nam možda zatrebati u šetnji,uzimamo sunčane naočale, uhvatimo se za rukice i onda “mi cuje idemo u šetnju”. Eto to mi je jedan od dražih rituala s mojoj princezom, iako na sve ovo tata i braća lagano lude… 🙂

 3. Kako često izbivam zbog posla od kuće najdraže mi je kada se okupimo svi za stolom i onda prepričavamo svoj dan.To je nešto što je neizostavno i što meni puno znači jer provedeno vrijeme sa djecom ne mjeri se količinom nego kvalitetom.:)
  I rado bi majicu:)

 4. Zaboravio sam samo napisati da zelim majicu 🙂

 5. Nakon večernjeg rituala polegnem dijete u krevet i dajem mu poljubac u obraz za laku noć. Obećam mu da ću se vratiti za minutu i ponovno ga poljubiti ali samo ako ostane ležati s glavom na jastuku. Krenem izaći iz sobe i ubrzo se nakon toga vratim po još jedan poljubac. Ako pokuša ustati opet ga nježno polegnem natrag prema krevetu i nastavim ga ljubiti u obraze kako bi se smirio. Pokušam od toga napraviti igru dok ne zaspe.

  Želim majicu!

 6. Nas najdrazi riitual je da kada se ujutro probudi, prvo dode do mene pa mi jos na trbuhu kojih pola sata odmara.Onda moja curica Ena ceka da joj slozim cokolino gledajuci svoj crtic Gusjenicu Tinu.Kada se napapa onda se igramao sa njenim plisancima,obavezno moram pustiti muziku pa plesemo,pa se igramo malo skrivaca i za vrijeme rucka odlazimo do bake i dede.Tokom dana kada ja odem na posao je sa bakom i dedom i tada ceka da mama dode sa posla i braco iz vrtica.A kada smo svi navecer zajedno onda crtamo,bojamo bojanke..U ljetnim mjesecima sa sincicem idem u ribolov,na kupanje i td,,Ma nama nikada nije dosadno,mi uvijek imamo zanimacije 🙂

 7. najraži ritual? vjerujte to je svaki trenutak proveden s njima,no posebno izvajam kada uvečer svi zajedno legnemo u krevet,ja u sredinu a moje sreće pored mene i kada im pričam priče iz djetinjstva,priče koje je meni pričala moja baka,nakon toga dobijem puse a malac mi kaže: “ja te volim peko neba,sunca i obaka” Čitaj: ja te volim preko neba,sunca i oblaka <3

 8. Najdraži ritual je prije spavanja: prvo čitamo neku slikovnicu, zatim se mazimo, pa slijedi pusa za laku noć.

  Majica sa dinosaurima.

 9. Skakanje po blatnjavim lokvicama- to je naš najdraži ritual. Čak i daaavno prije nego smo otkrili da je to omiljena zabava naše omiljene crtane junakinje, moja junakinja mi je otkrila kako je to zabavno i prekrasno. Moja dvogodišnja šašavica i ja, obično u čizmicama ali i tenisicama, na ulici u potrazi za lokvicama po kojima onda skačemo i smijemo se a ljudi nas promatraju u čudu. Ljeti kad nema kiše same stvorimo lokvice i skakućemo bose i baš nam je super. Dvogodišnjakinja mami otkriva da se skakanjem može riješiti stresa i nakratko biti dijete.

  Mjerač visine.

 10. Svaku večer prije spavanja čitamo najdražu knjigu moje djevojčice, a to je knjiga o Zmaju Škakljaju koju je dobila od bake i djeda za Božić. Knjiga je jako zanimljiva i poučna, a na zadnjoj stranici je jedna vesela pjesma ,u kojoj je opjevana cijela radnja knjige. Tako da nakon pročitana priče, ja joj pjevam pjesmu po nekoliko puta a ona veselo cijelo to vrijeme skakuće po krevetu.

  Majica sa dinosaurima.

 11. naš najdraži ritual je prije spavanja pročitati priću iz posuđene knjige,Prvog izbora i dnevno pravilo ponašanja iz knjige 365 pravila lijepog ponašanja kroz igru i zabavu -Bonton za djecu i mlade(koju dečki obožavaju) nakon koje slijedi poljubac za laku noć mami i tati a ako je tata na putu obavezno laku noć na mobitel 🙂 i da ne zaboravim “mama kad si već na nogama donesi vode”

 12. Najdraži ritual s mojom trogodišnjom curicom je ovakav: svako jutro kad se probudimo poželimo jedno drugome dobro jutro, zatim me zagrli i obavezno mi ispriča što je sanjala, a zatim zajedno pijemo kavicu i malo cooliramo…ja svoju pravu tursku kavu, a ona svoju “kavicu” tj.kakao… ii tako nam svaki dan počinje prekrasno i opušteno..

 13. Ujutro kad se probudi, donesem je u dnevnu sobu, stisnemo se i dvadesetak minuta tako hipnotizirane gledamo njezin najdraži crtić! Nakon čega slijedi kakao, presvlačenje i slaganje puzzli 😉

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top