Znate li....
Početna / Događanja / Obitelj.hr i CineStar vas daruju

Obitelj.hr i CineStar vas daruju

NEPRIJATELJ PRED VRATIMA

film4Scenarij za film NEPRIJATELJ PRED VRATIMA napisao je Sylvester Stallone prema romanu Chucka Logana. U jednom trenu trebalo je to biti posljednje poglavlje Ramba jer se Slyu svidio originalan koncept borbe pro­tiv narkotika, a posebno priča o metamfetaminu koji je danas prodro u sve pore našeg društva, no snimio je tada Rocky Balbou i scenarij je ostao u ladici godinama. Međutim, tijekom snimanja Plaćenika u Bugarskoj Stallone je zamolio Jasona Stathama da pročita scenarij i on se oduševio! Film NEPRIJATELJ PRED VRATIMA morao je biti snimljen.

U ovom akcijskom trileru Phil Broker (Jason Statham) bivši je DEA agent i obiteljski čovjek koji se s kćerkom preselio u prividno miran južnjački gra­dić kako bi pobjegao od problematične prošlosti. Njegova supruga nedavno je preminulu i sve što ima na ovome svijetu je kći jedinica.

Kada ona ne­namjerno započne svađu s lokalnom obitelji i zavada eskalira, svi će sazna­ti tko je Broker zapravo. Gator Bodine (James Franco) pokušat će ugroziti njihove živote što će natjerati Brokera u akciju kako bi spasio svoju obitelj i novi dom.

 

Pogledajte trailer za napeti film NEPRIJATELJ PRED VRATIMA redatelja Garyja Fledera:

IGRA DARIVANJA

CineStar i Obitelj.hr daruju vas sa 2×2 ulaznice za film “Neprijatelj pred vratima” koji ćete moći pogledati u multipleksima CineStar. Vaš zadatak je napisati koji je vaš najljepši dar ikada koji ste dobili za Božić i zašto?! Budite kreativni, a mi ćemo vas nagraditi ovim fantastičnim filmom.

Igra darivanja traje do 27.12.2013. do 16h.

Sretno svima!

O nama Viktoria Safranic

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top