Znate li....
Početna / Događanja / Obitelj.hr i Blitz vode vas u kino!

Obitelj.hr i Blitz vode vas u kino!

Vremenske nepogode koje haraju Zemljom poklopile su se s povrat­kom Godzille! Slučajno ili…? Čudovište koje se prvi puta pojavilo 1954. godine u Japanu, zemlji koja se još oporavljala od strahota Drugog svjetskog rata, bilo je personifikacija straha i užasa atomskog doba te zastrašujuće sile prirode. Film je nadahnuo mnoge filmske nastavke, igračke, video igrice i stripove u pop kulturi, kao i novi žanr filmova – kaiju eiga – i Godzilla je postala jedan od najomiljenijih filmskih heroja 20., a danas i 21. stoljeća. Godzillu je uvijek pratio osjećaj tajanstvenosti; ona predstavlja mračni as­pekt naših karaktera i strah od onog što ne možemo kontrolirati. Godzilla se uvijek vraća kako bi nas kaznila zbog svega što smo napravili našoj pla­neti. O tome svjedoči i novi film GODZILLAGaretha Edwardsa u kojem glume Aaron Taylor-Johnson, nominiran za Oskara Ken Watanabe, Eli­zabeth Olsen, dobitnica Oskara Juliette Binoche, Sally Hawkins, nomi­niran za Oskara David Strathairn i dobitnik nagrada Emmy i Zlatni globus Bryan Cranston. Iako zastrašujuće vanjštine, Godzilla će još jednom po­kazati, paradoksalno, svoje humano lice boreći se za planet koji pripada lju­dima, bićima koja ga sustavno uništavaju. Zato kada sljedeći puta naiđete na vijest o strašnom uraganu, poplavi ili razornom tsunamiju, sjetite se tko stoji iza njih: strašno čudovište poput Godzille – ili čovjek.

 

image007

image008

image009

 

A sigurno utočište od svih vremenskih nepogoda ovoga vikenda potražite u kinima u koja je upravo stigla GODZILLA.

Igra darivanja:

 

Dijelimo 2 x 2 ulaznice u 2D kinima za film GODZILLA, koji igra u Avenue Mallu, Branimir centru, Rijeci, Splitu i Osijeku. Sve što morate učiniti kako biste osvojili karte je odabrati ti članka s portala i komentirati ih, pa linkove zalijepiti ovdje u komentar. Nije teško, a isplati se!

Igra traje do srijede, 21.5.2014. u 17 sati! Sretno svima!

 Čestitamo Dex i Kristijan na osvojenim ulaznicama za kino! Molimo vas da se javite sa podacima ( ime, prezime, kontakt broj mobitela i kino u kojem želite pogledati fim ) na mail  igre@obitelj.hr što prije. Bravo!

O nama Obitelj.hr

3 komentara

  1. poslao sam podatke ali jos uvijek nikakvog odgovora? 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top