Breaking News
Početna / Igre darivanja / Obitelj.hr i Aquarius Records vas daruju!

Obitelj.hr i Aquarius Records vas daruju!

Oliver – Do kraja vrimena

(Branimir Mihaljević – Željko Pavičić – Elvis Stanić)

„Do kraja vrimena“ novi je radijski singl s aktualnog Oliverovog albuma „Tišina mora“. Album su obilježili singlovi: „Moje lipo“, „U mom zagrljaju“, „S tobom jubavi“ koji su u kratkom roku osvojili i publiku i vodeće pozicije na domaćim top listama radio postaja.

Ljubavnu baladu „Do kraja vrimena” autorski potpisuju Branimir Mihaljević i Željko Pavičić, dok je za aranžman zaslužan Elvis Stanić.

Čaroban Oliverov glas uz pratnju klavira i lako pamtljiv refren sigurno će stvoriti još jednu u nizu njegovih klasičnih uspješnica.

Pjesme s aktualnog albuma “Tišina mora” Oliver je prvi put predstavio publici na koncertima u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u studenom prošle godine. Tada je tri večeri zaredom u rasprodanim dvoranama veličanstvenom izvedbom, uz pomoć pratećih muzičara, njegovog benda Dupini i dragih gostiju – Tedija Spalata, Elvisa Stanića i Zbora Izvor – oduševio publiku svih generacija.

Poslušajte ljubavni singl “Do kraja vrimena”:

 

IGRA DARIVANJA

Obitelj.hr i Aquarius Records daruju vas s dva potpisana Oliverova albuma pod nazivom “Tišina mora”. Sve što vi morate napraviti je napisati što za vas predstavlja naziv “Tišina mora”?! Budite kreativniii i raspišite se <3

Igra darivanja traje do 07. veljače 2014. do 15h.

Sretno svima 🙂

Čestitamo dobitnicima MARAC i MSAKOTIC i molimo da dojave svoje podatke ( ime, prezime, adresu i kontakt broj mobitela ) na mail igre@obitelj.hr . Bravo!

O nama Viktoria Safranic

14 komentara

 1. Tišina mora je mir u duši i puno srce.

 2. Tišina mora je utočište u kojem se pomirim sa sobom.

 3. Tišina mora u predvečerju, to je za mene čisti zen, bilo koja riječ je suvišna….

 4. Radim u call centru. Za mene je tišina mora onaj trenutak prije nego se otvore telefonske linije. Tih 10-tak minuta prije posla, ili onih pola minute slobodnog vremena između dva poziva. Vrijeme kada se zatvore oči, duboko udahne i u mislima si negdje drugdje. Dragocijena tišina, u kojoj skupim snagu za sljedećih sat-dva teških razgovora. Svatko od nas mislima odluta na drugo mjesto, a ako su mu ona dovoljno draga, često se tamo i vraća. Snagu mi daju volljene osobe, slike urezane u sjećnje koje nikada neće izblijediti. Slika je mnogo; šetnje plažama, gledanje zalaska sunca, miris mora i slobode u južnijim krajevima, te kina i kazališta, sanjkanje i grudanje u onim sjevernijim, kopnenim krajevima. Ipak, svaki puta kada zatvorim oči, prvo sjećanje je obična drvena klupa daleko od Zagreba. Gledam izlazak Šibenskog sunca sjedeći na njoj sa svojom djevojkom. Gledam u more, galebove koje lete tik iznad njega i osjećam se potpuno smireno. I taman kada pogledam u oči voljene osobe i iz njih osjetim svu onu toplinu i ljubav, zazvoni telefon i vrati me u sadašnjost. Ali i za tih 30-tak sekundi sjećanja, mogu reći..vridilo je 🙂

 5. Tišina mora je spokoj u duši tužnog čovjeka

 6. Tišina mora je osjećaj nemoći i veličine koji u meni izaziva šum valova koji udaraju u obalu i prkose vjetru koji ih gura i tjera od sebe. Snaga i šum koji more proizvede utiša i priguši svu okolnu buku te time stvori tišinu u kojoj postoje samo more, valovi i usputni promatrači.

 7. Jednostavno, tišina mora je odmor za dušu i lijek za sve.

 8. barbara labrovic

  tisina mora je onaj mir koji osjecas u srcu i dusi kada si zadovoljan sam sa sobom,tisina mora opusta,smiruje,donosi ljubav.. tisina mora je moja ljubav prema Oliverovim pjesmama vec godinama,poklonite mi ovaj cd da mi bude vjecan uspomena koju cu prenositi s generacije na generaciju;))

 9. Znate li što je tišina mora? Onaj osjećaj kad cijelu godinu radite kao konj da bi si priuštili dva tjedna mora sa klincima i najdražom suprugom, kad vas šef maltretira do zadnje sekunde i prijeti otkazom, a vama je tako svejedno jer znate da ćete nakon posla doći kući, spakirati djecu, sjesti u auto i odvesti se na more u stari, trošni apartman za kojeg ste radili cijelo vrijeme i to je jedino što si možete priuštiti ali nije bitno, dođete usred noći i stavite djecu u krevete, unesete stvari, uzmete vestice, suprugu za ruku i na plažu. Samo kratko, naravno, iako s plaže imate pogled na apartman i djecu, njihovo ostavljanje nikad nije bezbrižno, ali onaj moment… kad sjednete na mol… supruga u krilu, nogice umočite u more… samo šutite i slušate tišinu mora. Radost vam prolazi tijelom, trnci bruje, eksplozija!! Nakon godine dana maltretiranja… vaša duša je napokon u miru. Živim za taj moment već godinama, i živjet ću zadnjim dahom za njega!

 10. Tišina mora je čarolija koja nas tjera da zastanemo na trenutak u ovom užurbanom i surovom svijetu,smirimo se,uhanemo miris mora koji se istodobno isprepliće sa mirisima ružmarina,lavande i tise,osjetimo dodir povjetarca na licu i pramen kose koji pleše ,ta čarolija pruža nam savršenu mirnoću i maksimalnu ispunjenost…iako duša je već negdje u daljinu u zagrljaju mora i pleše svoj ples slobode

 11. Tišina mora je raj na zemlji! puno lijepih i sretnih trenutaka. Opuptanje. Uživanje. Zaborav na sve probleme i stres

 12. Tišina mora je razgovor sa samim sobom

 13. “Tišina mora” za mene predstavlja bijeg od stresa, u osamu, gdje čuješ samo šum morskih valova, a ako je bonaca čak niti to. To znači potpuno se prepustiti nepreglednom prostranstvu opuštajuće tišine, mira i unutarnje energije!

 14. Tišina mora za mene je onaj posebni zvuk koji čujem u svojoj glasi dok u tišini sjedim na obali.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top