Breaking News
Početna / Događanja / NOVINARI UZ PRLIĆA Čak 255 djelatnika svih medija potpisalo apel za našeg kolegu

NOVINARI UZ PRLIĆA Čak 255 djelatnika svih medija potpisalo apel za našeg kolegu

IZVOR /FOTO :https://dalmatinskiportal.hr/

‘Činjenica da je među privedenima i zatvorenima Mate Prlić, cijenjeni intelektualac koji uživa simpatije praktički cijeloga Splita, opravdano budi sumnju da je postupanje policije i pravosudnih organa bilo regularno’

Čak 255 novinara i medijskih djelatnika iz Splita i svih dijelova Hrvatske uputili su javni apel uz slučaj Mate Prlića, suosnivača Dalmatinskog portala. Apel prenosimo u cijelosti s popisom svih potpisanih novinara.

‘Mi, novinari iz Splita, kao i kolege iz svih dijelova Hrvatske, ostali smo šokirani spoznajom da je nakon subotnjeg nereda na autocesti priveden naš dragi kolega Mate Prlić. Svi koji ga poznaju, od kolega do poslovnih partnera, potpuno su uvjereni da on nema apsolutno nikakve veze s izazivanjem navijačkih nereda niti je u njima sudjelovao, a dokaza za suprotno nismo vidjeli.

Pozivamo sve institucije da što prije dostave i objave sve dostupne snimke i ostale dokaze na osnovu kojih je priveden i zbog kojih mu je određen istražni zatvor.

Činjenica da je među privedenima i zatvorenima Mate Prlić, cijenjeni intelektualac koji uživa simpatije praktički cijeloga Splita, opravdano budi sumnju da je postupanje policije i pravosudnih organa bilo regularno. Ako je zaista istražni zatvor određen osobi koja se našla na krivom mjestu u krivo vrijeme, onda se postavlja opravdano pitanje koliko je među uhićenima još takvih slučajeva.

U nastavku prilažemo potpise svih novinara, urednika, kolumnista, snimatelja, fotoreportera, grafičara, realizatora i brojnih drugih medijskih djelatnika koji izražavaju podršku kolegi i suosnivaču Dalmatinskog portala sa željom da će što prije imati priliku potvrditi svoju nevinost, i to ne čekajući pravdu iza rešetaka’.

Popis novinara na portalu :https://dalmatinskiportal.hr/vijesti/novinari-uz-prlica-cak-255-djelatnika-svih-medija-potpisalo-apel-za-naseg-kolegu/134577

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top