Savjet:
Novi singl i videospot: Veni Vidi Whiskey – Hej cug

Novi singl i videospot: Veni Vidi Whiskey – Hej cug

VENI VIDI WHISKEY – COUNTRY BEND IZ KOTORIBE PREDSTAVLJA SINGL I VIDEOSPOT “HEJ CUG”!     Country-rock-acoustic četvorka zanimljivog imena Veni Vidi Whiskey predstavlja izvrstan western videospot “Hej cug”. Riječ je o spotu za singl s hvaljenog debitantskog EP-a “Beetween the Rivers”, kojeg su mladići iz Kotoribe objavili ove godine. Vlak, prelijepe djevojke, puške, pištolji, kaubojski šeširi, konj, pljačkaši i članovi benda samo su djelić magije koji ovaj kreativan spot donosi.
Fotografirao Denis Radmanić
      “Spot za našu autorsku pjesmu „Hej cug“ je nastao strogo planirano, ali uz puno veselja, zafrkancije, smijeha i energije na setu! Najvećim dijelom je sniman u Velikom Grđevcu, u Kulturnom centru Mate Lovraka. Centar je osmišljen kao prostor koji se sastoji od kompozicijskog muzejskog vlaka i mlina, koji su predstavljali simbole najpoznatijih romana Mate Lovraka „Vlak u snijegu“ i „Družba Pere Kvržice“. S obzirom na prekrasnu lokaciju, set za snimanje je bio spreman odmah! Jedan dio spota je sniman i u rodnoj nam Kotoribi (Međimurje), pošto nismo imali priliku našeg velikog četveronožnog prijatelja Janka (konja) dovesti na set u Veliki Grđevac. Za glavnom kamerom je stajao Denis Radmanić, a drugu kameru je preuzeo Matija Režek. Denis je ujedno zaslužan i za editing video materijala. Veni Vidi Whiskey srdačno zahvaljuje svim glumcima na potpori, ali i ljudima koji se na spotu ne vide, a bitni su za ovu našu priču. To su: Branko Lisjak koji nam je ustupio replike oružja potrebnog za snimanje, Nikola Siladi kao naš sponzor te Siniša Seličanec koji nam je ustupio kostim!” – kažu dečki iz benda Veni Vidi Whiskey.

Fotografirao Denis Radmanić
  Sastav Veni Vidi Whiskey djeluje u Međimurju, zelenilom i kulturom bogatom području, koje se smjestilo između dvije rijeke – Mure i Drave. Četveročlanu ekipu country entuzijasta iz Kotoribe čine Toni Miklobušec (glavni vokal i usna harmonika), Damir Dolenec (ritam gitara), Renato Mikulan (solo gitara), a Krunoslav Siladi je preuzeo najveći instrument u bendu – berdu (bas). Fotografirao Denis Radmanić
(P) & (C) Spona Digital, 2022.

Glumci u spotu ( po redoslijedu pojavljivanja ) :

Zvonko Habuš – strojovođa
Ana Radmanić – cura1
Damir Dolenec – kondukter
Stiven Bočkaj – kavalir
Sanja Radmanić – putnica
Laura Karloci – putnica
Željko Radmanić – viskijaner
Kristijan Karloci – viskijaner
Patrik Herman – pljačkaš s vlaka
Leo Ujlaki – čitač
Doroteja Zagorec – cura2
Renato Mikulan – kartaš/muzičar
Krunoslav Siladi – kartaš/ muzičar
Toni Miklobušec, Bruno Kanižaj – pljačkaš izvan vlaka

Fotografirao Denis Radmanić

Press

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top