Znate li....
Početna / Događanja / Novi singl Dražena Zečića za CMC festival

Novi singl Dražena Zečića za CMC festival

Jedan od rado viđenih izvođača na CMC festivalu je Dražen Zečić koji će se ove godine Vodicama predstaviti s pjesmom “Tako sam sretan što te vidim”.

Godinu dana od izlaska njegovog odličnog albuma “Tvoj ću ostati” na kojem se nalaze hitovi “Ljubio sam nevjernicu”, “Tvoj ću ostati”, “Sve me više pjesme diraju” i “…ja sa vinom nastavio”, Dražen Zečić ponovo je u studiju. Bogata koncertna sezona koja je još uvijek u punom jeku poslužila je za promociju aktualnog albuma, ali Zečić nije zaboravio na dva najvažnija nadolazeća ljetna festivala pa će tako novi singl “Tako sam sretan što te vidim”, koji ćemo uživo čuti 14. lipnja u Vodicama, biti odličan uvod u njegov novi studijski album.

Do njegovog izlaska ipak ćemo pričekati neko vrijeme, ali je zato kraj ovog mjeseca rezerviran za box set “50 originalnih pjesama” koji na 3 CD-asadrži Zečićeve najveće hitove.

Premijera spota snimljenog u tonskom studiju za vrijeme snimanja pjesme bila je sinoć u programu CMC televizije. Spot pogledajte na linku: http://youtu.be/Ncs5RHRAnos

Više informacija o CMC festivalu pronađite na stranici: www.cmcfestival.com.hr ili Facebooku: https://www.facebook.com/CMCmusicfestival

 

 

O nama Obitelj.hr

One comment

  1. Već dugo nisam čuo ništa o njemu, dobro pa se vratio

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top