Srijeda , 18 svibanj 2022
Savjet:
Novi singl Bojana Jambrošića

Novi singl Bojana Jambrošića

Bojan Jambrošić predstavlja novi singl ‘USPOMENE’ … i otkriva kako je šokirao svoje obožavatelje

Objavom svog drugog studijskog albuma ‘Zapisano u zvijezdama’, Bojan Jambrošić svojoj je publici servirao same hitove. Odmah po objavi i to u vrlo kratkom vremenu, pjesme poput –  Hajdemo zajedno, Na dobroj strani ljubavi, Sve oko nje, Ruža vjetrova, postale su nove uspješnice ovog popularnog mladog pjevača.

Novi album, Bojan nastavlja promovirati sa singlom ‘Uspomene’, koju autorski potpisuje Nermin Puškar, a ovu će pjesmu danas premijerno predstaviti na Narodnom radiju, u emisiji ‘Glazbeni show Dalibora Petka’.

Osim toga, a također povodom izlaska novog albuma, nedavno je Bojan šokirao neke od svojih najvećih obožavatelja.

Još prije nekoliko mjeseci kada smo najavljivali izlazak Bojanovog albuma, javio se veliki broj njegovih obožavatelja koji su nestrpljivo iščekivali izlazak albuma.

Upravo zato Bojan se odlučio zahvaliti njima na neki neobičan način. Jedan dan sa svojom ekipom, sjeo je u autu i došao na neke od adresa sa kojih su mu obožavatelji pisali.

– Baš spontano, došli smo na tu ideju. No ono što me je dočekalo na vratima, je šokiralo i mene.

Ostao sam iznenađen i presretan reakcijama sa njihovih lica koje su pokazivale da smo uspjeli u naumu. Neki su počeli vrištati, neki su zanijemili, neki su plakali, čak su i neke mame plakale, neki nisu mogli pak prestat pričat, neki su imali cijelu sobu oblijepljenju mojim posterima, medekima, intervjuima. Na kraju sam shvatio da sam s razlogom ponosan na svoje obožavatelje i bilo mi je super vrijeme koje smo tada proveli zajedno.- rekao je Bojan.

 

 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top