Ponedjeljak , 25 rujan 2023
Savjet:
Novi singl Baby Babilon

Novi singl Baby Babilon

Tko je ulični vandal koji se skriva u magli? Saznajte u novom singlu Baby Babilon!
 Baby Babilon, nova atrakcija na domaćoj glazbenoj sceni prošle jeseni prodobila je pažnju publike debitantskim singlom “Pitanja”, a svoju glazbenu priču nastavljaju intrigantnimm “Magla (Ulični vandal)”.

Pjesma ‘Magla’ je, kao koncept, nastala u prvom mjesecu karantene. Jednostavan demo koji je ostao u ladici, ali smo ga s vremena na vrijeme rado pjevali. Pjesma je svoj sound dobila dvije godine kasnije kada smo malo dublje ušli u materiju i pjesmu prilagodili tekstu. Magla, kao personifikacija fobije, nelagode te mračnih misli s kojima se treba nositi i na kraju pomiriti, pogurala nas je da uspostavimo odnos instrumentala i teksta. 
 
 Naš producent, ujedno i neslužbeni član benda, Oleg Colnago, izmješao je žanrove u jednu ukusnu tvorevinu te još jednom pokazao svoju vještinu i ljubav prema onome što radi. Mješavinom hip hopa, balade, popa, trancea i housea, Magla – Ulični Vandal je jedan rollercoaster kojim smo, žanrovski oblikovali naš stil, a to je da žanrova nema. Osim, naravno, elektronike.”, ispričala je ekipa iz Baby Babilon.

Singl prati i video spot koji je nastao u otprilike istom timu. 

Zahvaljujemo prije svega Petru Jankoviću na produkciji, Janu Humskom na snimanju i na kraju finalnoj montaži i naravno našoj divnoj vizažistici Tei Pavec bez koje ne bismo bili tako lijepi. Kadar su upotpunili i uljepšali i naši odlični plesači, Luka Mijalković, u glavnoj ulozi samog Magle Uličnog Vandala i zatim, Magdalena Katić, Vanja Turić i Indi Turčinov. Isto tako želimo zahvaliti i Studentskom centru u Zagrebu što su nam omogućili snimanje na super lokaciji i da realiziramo svoju ideju.” otkrili su. 

 Pjesma “Magla (Ulični vandal)” dostupna je na svim streaming servisima.

Fotografije su nastale u suradnji s Dr. Martens-om u Caffe baru Figaro, kojima Baby Babilon i želi zahvaliti na vremenu i prostoru. Fotografije koje su dostupne na linku potpisuje Jan Humski i šminku Tea Pavec. 

 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top