Znate li....
Početna / Događanja / Novi festival:Instrumentalna konstrukcija 25. – 28.5. 2022.

Novi festival:Instrumentalna konstrukcija 25. – 28.5. 2022.

“Instrumentalna konstrukcija”
https://www.deezer.com/hr/album/203994282

“Instrumentalna konstrukcija #2”
https://www.deezer.com/hr/album/305241617 

     Spona vam predstavlja svoj novi projekt – festival Instrumentalna konstrukcija! Riječ je o festivalu isključivo instrumentalne glazbe, prvom festivalu takvog tipa nakon dugo, dugo vremena. Instrumentalna konstrukcija će trajati četiri dana (25.-28.5.) na četiri različite lokacije u Zagrebu i Dugom Selu, a nastupit će pet različitih izvođača. Festival je nastavak na dvije instrumentalne kompilacije, koje su nastale u vrijeme korone; Instrumentalna konstrukcija (2021.) te Instrumentalna konstrukcija #2 (2022.).

      Prvog dana festivala, u srijedu, 25. svibnja, u dvorani Zagrebačkog kvarteta (Prolaz Kerempuh, Ilica 31 A, Zagreb), nastupit će sastavi Atman Fu i Šiljo DT. Koncert počinje u 20 sati, a cijena ulaznice je 30 kuna. U četvrtak (26.5.) festival “seli” u Dugo Selo, u dvoranu Glazbene škole Dugo Selo (Zagrebačka 24), gdje će od 19 sati svirati Atman Fu, a ulaz za taj nastup je slobodan.
      Instrumentalna konstrukcija se nastavlja u petak, 27. svibnja nastupima grupa Silk Milk i Ambassador, koje će nastupiti u zagrebačkom klubu Booze & Blues (Tkalčićeva 84). Nastup počinje u 21 sat, a ulaz je besplatan. Posljednji dan festivala (subota, 28.5.) je rezerviran za koncert Zagrebačkog kvarteta u velikoj dvorani novinarskog doma (Perkovčeva 2). Zagrebačkom kvartetu će se pridružiti Vjeran Ježek na trubi, nastup počinje u 20 sati, a cijena ulaznice iznosi 50 kuna.
     Dođite na Instrumentalnu konstrukciju, podržite kvalitetnu domaću instrumentalnu glazbu i uživajte u nastupima vrhunskih glazbenika! Ulaznice za prvi i treći festivalski dan isključivo putem www.eventim.hr.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top