Savjet:
NOVE TURSKE SERIJE ‘PREVARA’ I ‘KUZGUN’

NOVE TURSKE SERIJE ‘PREVARA’ I ‘KUZGUN’

Od utorka, 14. lipnja na Novoj TV!

Gledatelji će od utorka, 14. lipnja na Novoj TV imati prilike gledati tursku dramsku uspješnicu ‘Prevara’ (Evlilik Hakkinda Her Sey), adaptaciju nagrađivane britanske serije ‘The Split’, u kojoj su okosnica radnje sestre odvjetnice, koje se bave parnicama slavnih i moćnih istanbulskih obitelji. Njihov otac Faruk, koji je prije 25 godina pobjegao s dadiljom, neočekivano se vraća u živote članova svoje nekadašnje obitelji te izaziva veliku pomutnju.

Četiri žene obitelji Dževher posve su različite, drukčije reagiraju i drukčije se nose s prošlošću. Kroz četiri glavne junakinje – majku i tri sestre – gledatelji dobivaju priliku vidjeti sve faze braka.

Čolpan je rastavljena, Azra je u dugogodišnjem braku, Guneš se sprema za udaju, a Sanem potpuno odbacuje ideju braka. Serija razotkriva prljave trikove, smicalice, bavi se ljubavlju, odanošću te iznosi detalje vezane za obiteljski zakon.

Osim serije ‘Prevara’ Nova TV istog dana kreće s emitiranjem još jedne nove uzbudljive turske dramske serije ‘Kuzgun’ koja na male ekrane donosi priču o muškarcu koji kreće u potragu za osvetom zbog velike nepravde koja mu se dogodila u djetinjstvu. Odrastanje glavnog lika Kuzguna (Baris Arduç) bilo je ispunjeno boli, traumama, samoćom i borbom, a sve zbog nedaća koje su snašle njegovog oca, poštenog visokorangiranog policajca nakon što ga je izdao njegov partner i sklopio savez s moćnim narkobosom Şerefom Dagistanlijem.

Kada odraste, 20 godina poslije nemilog događaja, Kuzgun kreće u osvetu. Međutim, i prije nego provede svoj plan do kraja, zaljubi se u Dilu (Burcu Biricik), prelijepu i pametnu kćer svoga neprijatelja Rifata Bilgina(Levent Ülgen). Susret Kuzguna i Dile dogodit će se u Nevšehiru, a njihova priča nastavit će se u Istanbulu.

Kuzgunov povratak u grad, u kojem mu je ukradeno djetinjstvo, ne samo da će promijeniti Dilin život nego i živote svih ostalih.

Press /Nova Tv

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top