Znate li....
Početna / Događanja / Nova TV_Tomislav izgubio u duelu s Nevenom i napustio plavi tim

Nova TV_Tomislav izgubio u duelu s Nevenom i napustio plavi tim

Svaka čast Neveni, mislim da je zaslužila više od svih nas“

Petero kandidata iz plavog tima u ‘Survivoru’ doguralo je nadomak četvrtfinala, ali s obzirom na to da ondje ima mjesta samo za njih četvero, održao se individualni izazov u kojemu su snage po prvi put odmjerili članovi iz istog tima. Izazov se sastojao od zahtjevnog poligona, a najviše je bodova osvojio Goran koji je zbog zaslužene pobjede u pravom trenutku osvojio imunitet koji ga je zaštitio od nominacija. No osim imuniteta, s pobjedom je došla i odgovornost da odabere ime jednog kandidata kojeg će poslati u duel, zbog čega se našao u zamršenoj situaciji. „Kad sam osvojio imunitet bio sam svjestan samo benefita koje mi nosi i koji su stvarno veliki, nisam bio toliko svjestan odgovornosti i ozbiljnosti odluke, tako da mi sada nije toliko lijepo kao prije par sati“, priznao je Goran koji je otkrio da se mučio oko odabira kandidata za duel, pa je iskoristio priliku da otkrije što se dogodilo prije Plemenskog vijeća: „Ja sam bio u fazi da skinem odgovornost sa sebe i da izvlačimo štapiće tko će biti nominiran. Ne znam jeste li ikad bili u situaciji da se ne možete odlučiti između A i B opcije, pa bacate novčić i onda dok je on u zraku i dok pada vidite zapravo da niste u tolikoj nedoumici nego da znate što bi, tako da sam ja nakon izvlačenja štapića promijenio svoju odluku. To sam rekao plemenu, ne osjećam se dobro radi toga, ali mislim da bih se onako osjećao još gore. Ne volim kada nisam od riječi, ne volim mijenjati odluku“. Njegove je riječi među članovima porote pozorno slušala Sumejja koja se za to vrijeme zagonetno podsmjehivala i šapnula: „Čovjek od riječi“.

Plavi je tim po posljednji put na nominacijama glasovao na način na koji su dosad bili navikli, a najviše je glasova skupio Tomislav koji je postao prvi duelist, dok je Goran kao njegovu protivnicu odabrao Nevenu. „Nemam niti jedan razlog da je nominiram, fenomenalna je osoba, najjači natjecatelj ovdje. Ovo je jedan od onih trenutaka kad sam napravio ono što inače ne radim i slušao sam srce“, poručio je Goran.

Oba kandidata već su jednom bila u duelu – Tomislav s Rokom te Nevena s Ivanom – a ovoga ih je puta dočekao upravo zadatak ravnoteže koji Tomislav nije priželjkivao. „Veselim se duelu, pogotovo s takvom protivnicom kao što je Nevena, statistički vjerojatno najbolja igračica Surviovora. Vidjet ćemo ishod, taman je u pitanju balans koji sam priželjkivao, pa mislim da će to biti dobra borba“, našalio se Tomislav. 

Kandidati su u duelu imali zadatak da poslože kocke na platformi za balansiranje, a da mu ravnoteža nije jača strana potvrdio je Tomislav koji je prvi ispustio kocke te tako automatski izgubio u duelu.

Unatoč porazu, Tomislav nije skinuo osmijeh s lica, a svoje je posljednje trenutke u natjecanju iskoristio da čestita svojoj protivnici i obrati se ostalim članovima plavog tima. „Svaka čast Neveni, mislim da je zaslužila više od svih nas. Bilo je teško, pogotovo kad je bila nominirana samo jer je kasnije došla, a nije ona kriva naravno, tako da mi je jako drago što će ona biti u četvrtfinalu“, poručio je Tomislav i zagrlio Nevenu koja se zatim vratila plavom timu.

Prije odlaska, Tomislav se osvrnuo na svoju ‘Survivor’ avanturu i otkrio koliko ga je ovo iskustvo promijenilo. „Prvih par tjedana sam kukao, bio sam gladan, pokušavao sam objasniti da muškarci od 100 kilograma ne mogu jesti isto kao i žene od 60, a kasnije sam prelomio i rekao neću se više žaliti, idem do kud idem i došao sam na korak do četvrtfinala“, prisjetio se Tomislav i dodao da se za vrijeme trajanja showa od čovjeka koji stalno grinta pretvorio u nekoga tko sada grli ljude. „Ja sam zamišljao da neću izdržati ni mjesec dana, tako da je ovo puno više nego što sam mislio. Sada idem u porotu i neću ih više gledati u oči “, bocnuo je za kraj Tomislav, nadovezujući se na situacije koje su se odvijale na posljednjih nekoliko Plemenskih vijeća tijekom kojih Sumejja nije htjela pogledati svoje bivše suigrače.

U idućoj epizodi kandidate očekuje još jedna individualna igra unutar plemena – plavi s plavima i crveni s crvenima – no samo dvije osobe s najboljim rezultatom iz svakog tima automatski će postati polufinalisti, dok će dvije osobe s najlošijim rezultatom postati duelisti. Tko će zaslužiti automatski prolaz dalje, a tko će se u duelu boriti za ostanak u showu doznat će se u idućoj epizodi!

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top