Znate li....
Početna / Događanja / Nova TV – najava za medije – Tko će najbolje uklopiti Slavkov izazov u plesnu koreografiju?

Nova TV – najava za medije – Tko će najbolje uklopiti Slavkov izazov u plesnu koreografiju?

Osam plesnih parova bori se za ostanak u ”Plesu sa zvijezdama” u najizazovnijoj nedjelji do sada!

TKO ĆE NAJBOLJE U KOREOGRAFIJU UKLOPITI SOBINOV PLESNI IZAZOV I ZARADITI DODATNE BODOVE?

Put do pobjede nije jednostavan, plesni parovi showa ”Ples sa zvijezdama” su sve bolji, a ove nedjelje nas očekuje još jedna zabavna i uzbudljiva emisija. Dodatne je muke kandidatima zadao i Slavko Sobin, pobjednik prošle sezone “Plesa sa zvijezdama”. On je naime u prethodnoj emisiji plesnim parovima zadao plesni izazov koji bi mogao puno toga promijeniti. Onaj plesni par koji najbolje ukomponira korake koje im je zadao u svoju koreografiju, osvojit će dva dodatna boda.

”Ovo će biti najizazovnija nedjelja do sada”, najavljuje član žirija Marko Ciboci. Bit će zanimljivo kako će ove zadane plesne korake kandidati ukomponirati u svoj ples, kao npr. valcer”, izjavio je Igor Barberić.

Sedam različitih plesova gledat ćemo ove nedjelje, a to su paso doble, samba, cha cha cha, tango, slowfox, valcer i rumba, i svi oni morat će u sebi sadržavati i Slavkove koreografske elemente. Na kraju plesova bivši pobjednik odlučit će čija je koreografija bila najbolja, a najboljem plesnom paru bit će dodijeljena i dva dodatna boda na bodove žirija.

”Naše zvijezde čeka veliki izazov”, najavila je i članica žirija Franka, a Larisa Lipovac Navojec je dodala kako se možda samo čini jednostavan zadatak kojeg će kandidati morati savladati za ovotjednu osmu emisiju hit showa Nove TV. Na službenom Tik Tok profilu showa ”Ples sa zvijezdama” također je objavljen izazov kojem je zadan hashtag #slavkochallange te se pozivaju i fanovi showa da se okušaju u njemu. 

Uskoro će još jedan plesni par morati napustiti show, gledatelji i žiri zajedničkim snagama odlučit će koga ćemo gledati i sljedeće nedjelje.

Ne propustite ”Ples sa zvijezdama” u nedjelju od 20.15 na Novoj TV!

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top