Četvrtak , 23 ožujak 2023
Savjet:
Nova igra darivanja: Zeotex!

Nova igra darivanja: Zeotex!

Pripremili smo vam novu igru darivanja u suradnji sa Zeotexom! Više o njima možete pročitati OVDJE, a evo i informacija o proizvodima koje ovaj put darujemo!

Upoznajte zeolit

Zeoliti su prirodni minerali s najsnažnijim detoksifikacijskom učinkom.

Čestice zeolita imaju strukturu nalik kavezu u kojem zarobljavaju toksine, teške metale, kancerogene tvari, pesticide i ostale štetne tvari iz naše ubrzane svakodnevice.

Njegove ultra fine čestice negativnog su ionskog naboja koje, slikovito, na sebe magnetski privlače pozitivno nabijene toksine i štetne tvari te tako sigurno prevenira njihovo štetno djelovanje. Zeolit je toliko je učinkovit u upijanju toksina i štetnih tvari da ga se u svijetu koristi čak i za upijanje štetnih negativnih zračenja i radijacije!

Toksini su otrovne tvari, a njihov utjecaj na ljude vrlo je raznolik. Nesumnjivo je da toksini onemogućuju pravilno funkcioniranje našeg organizma te tako posljedično narušavaju naš imunitet.  Zeolit nas na siguran način štiti od svakodnevnih toksina, teških metala, alergena, pesticida, kemikalija, kancerogenih tvari i štetnih vanjskih utjecaja.

Kako odabrati pravi zeolit?

Kod odabira zeolita treba biti posebno pažljiv jer se zeolitu kvaliteta može znatno razlikovati! Tu je važno:


– provjerena i kvalitetna sirovina,
– tehnologija obrade i
– veličina čestice.

ZEOTEX ima:

– najsitniju česticu zeolita (1 mikron) obrađenu zaštićenom VEN tehnologijom u vlastitom i kontroliranom pogonu,

– znanstvena istraživanja koja dokazuju njegovu djelotvornost u uklanjanju teških metala s namirnica čak do 99%!


Zeotex: Skin care

Uz ZEOTEX ništa manje od revolucionarnog spoja proizvoda, sastojka i fantastične sinergije djelovanja – upoznajte limitirani SKINCARE SET za kompletnu njegu kože!

Set sadrži prirodnu kremu ZEOTEX DERM i ZEOTEX MASK masku za lice koji se međusobno savršeno nadopunjuju u skincare rutini, a zajedno čine razliku.

ZEOTEX DERM iznimno učinkovito pomaže kod kožnih alergija, ekcema, dermatitisa, seboreje, psorijaze, rosacee, akna, crvenila i svrbeži, a zbog antioksidansa vrlo učinkovito čisti pore te uklanja višak sebuma koji zatvara pore i izaziva razne upale na licu.

ZEOTEX MASK služi za duboku revitalizaciju, hidrataciju i zaštitu kože s gelom crvenih algi koji se dobiva biotehnološkim procesom iz pacifičke crvene alge. Uz poznate čestice ultra finog ZEOLITA, hijaluron nove generacije, PrincipHYAL® Cube3, reagira direktno s receptorima stanica i omogućava dvostruku snažniju prodornost aktivnih tvari u epidermalni sloj kože.

Ova dva proizvoda idealni su saveznici u borbi protiv akna, mitesera, nečistoća i nepravilnosti, a blagotvorni su za sve tipove kože. Svojim prirodnim aktivnim sastojcima omogućavaju čišćenje kože, hidrataciju i revitalizaciju, potičući prirodan proces obnavljanja stanica uz anti-age učinak.


Sve što trebate učiniti kako biste osvojili jednu od ove dvije nagrade je:
Zapratiti nas i Zeotex na Facebook stranicama
– Objavu tamo podijeliti na ” Javno ”
– U komentar ispod posta na našoj stranici napisati jeste li već probali ove proizvode i za što bi ih koristili!

Igra traje do petka, 24/06/2022, a pobjednike ćemo objaviti idući dan.

Sretno svima!

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top