Znate li....
Početna / Događanja / Glazba / Nina Badrić objavila live album “Peristil Sentimenti”

Nina Badrić objavila live album “Peristil Sentimenti”

Najljepše pjesme Splitskog festivala

Nina Badrić objavila live album “Peristil Sentimenti”

Nakon što je prošle godine oduševila publiku na splitskom Peristilu gdje je izvela najljepše pjesme Splitskog festivala, naša najveća diva Nina Badrić, predstavlja live album – “Peristil Sentimenti. 

Izuzetna je čast za svakog glazbenika imati ovakvu privilegiju i zaroniti u neke od najljepših bezvremenskih pjesama hrvatske glazbe. Poziv Tomislava Mrduljaša da napravim koncert na jedinstvenom Peristilu, te otpjevam neke od najljepših pjesama Splitskog festivala ikada objeručke sam prihvatila s velikom zahvalnošću. To je zaista čast i velika privilegija koju sam dobila.

Hvala Bogu da je koncert snimljen jer ne bih mogla prežaliti da nije. Meni izuzetno bliska i srcu draga glazba nalazi se na “Sentimentima”. To su pjesme koje su obilježile i moj život  i emotivno sam jako vezana za njih. Po tom ključu sam ih birala jer na žalost mogli smo odabrati samo 12 bezvremenskih pjesama. Fili Gjud napravio je sjajan aranžerski posao te je pjesme dovukao prema meni a opet su zadržale prepoznatljive note. Posebno, iskreno i srčano…tim epitetima bih opisala “Sentimente”, a drugačije nije niti moglo. U Splitu na Peristilu uvijek se dogodi opipljiva sinergija glazbe, interpreta, publike i emocije i to se jako čuje i osjeti na ovom albumu
” – rekla je Nina Badrić.

Za aranžmane pjesama je bio zadužen Filip Gjud, a produkciju je zaokružio Goran Kovačić. Na albumu se nalaze i tri dueta – s Matijom Cvekom, Albinom i Lorenom Bućan. 

 “Od glazbenih sentimenta koje nosi u duši, načinila je bisernu ogrlicu koju čine perle jedanaest velikih pjesama, velikih autora i velikih interpretatora te ih podijelila u obliku live albuma Peristil Sentimenti.

Uz izvrstan je bend uspjela dobiti autentični mediteranski štimung te vratiti publiku u zlatne festivalske godine. Tako je još jednom potvrdila koliko je ovaj izričaj postojan, upečatljiv i snažan u interpretaciji.” (Maja Trstenjak, Glazba.hr)

“Peristil Sentimenti” možete slušati na svim streaming servisima.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top