Srijeda , 6 prosinac 2023
Savjet:
Niko Kovač: Otvaranje s Brazilom velika je privilegija!

Niko Kovač: Otvaranje s Brazilom velika je privilegija!

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač nalazi se u Brazilu gdje će za manje od četiri mjeseca sudjelovati na Svjetskom prvenstvu. Hrvatska otvara SP s Brazilom, a Kovač smatra kako je to velika privilegija.

12. lipnja u Sao Paolu Hrvatska će igrati protiv Brazila i tako otvoriti Svjetsko nogometno prvenstvo. Izbornik Niko Kovač svjestan je kako je to velika čast.

“Odmah nakon ždrijeba za Svjetsko prvenstvo rekao sam da je velika čast i privilegija za svaku reprezentaciju otvoriti Svjetsko prvenstvo. Ponosni smo što ćemo biti dio toga, očekuje nas sjajna atmosfera i dat ćemo sve od sebe da se svijetu predstavimo u najljepšem svjetlu”, istaknuo je Kovač na druženju s novinarima u Florianopolisu, a prenosi Fifina stranica.

Kovač je svjestan koliku će domaćin imati podršku, ali istovremeno to može predstavljati veliki pritisak.

“Brazil će imati veliku podršku, ne samo na stadionu već i u 200 milijuna Brazilaca pred TV-om. Pritisak će svakako biti pred domaćinom i to može biti naša prednost.”

Svaka utakmica na SP-u za Hrvatsku će biti teška, a Kovač domaćina vidi kao jednog od glavnih favorita za naslov.

“Brazil nije samo favorit skupine već i cijelog turnira, a Hrvatska, Kamerun i Meksiko će se boriti za drugo mjesto koje vodi dalje. Sve su to snažne momčadi koje imaju svoje dobre i loše strane, dobro ćemo ih analizirati i dobro se pripremiti za ono što nas očekuje”, dodaje izbornik.

O nama Obitelj.hr

One comment

  1. Strašno kolika opsesija tim nogometom danas 😀 Eno moj muž već tri dana priprema terasu za svoje mahere da dođu gledati tekmu… Nabavili su projektor, cugu.. Dobro, možda im malo i zavidim… :))

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top