Savjet:
Neka i vaše ogledalce zablista!

Neka i vaše ogledalce zablista!

Što je sve potrebno kako biste ulaštili svoje zrcalo? Možda vam se čini da je zadržavanje sjaja na vašem zrcalu nemoguća misija, no imamo za vas nekoliko savjeta. Sljedeći put kada stanete pred ogledalo, doslovno će zasjati i vaš odraz.

Dok su Ivana i Dejan čistili tuđe domove, otkrili su male čari uštede novca pomoću octa, koji se smatra vrlo učinkovitim proizvodom za čišćenje. No kada želite da vaše zrcalo sjaji i u mraku, glavni ključ je krpa od mikrovlakana i topla voda.

savjet_ogledalo1

Ako vaša zrcala i nisu toliko prljava da ne vidite kroz njih, možete it jednostavno očistiti pomoću tople vode i krpe od mikrovlakana kojom je najbolje brisati kružnim pokretima kako bi se izbjegle mrlje.

No ako su vam zrcala ipak malo prljavija, razrijedite deterdžent za pranje posuđa u toploj vodi i koristite spužvu kako biste detaljno obrisali površinu zrcala. Preostale tragove  pobrišite suhom krpom.

savjet_ogledalo2

Ukoliko više ne želite imati problema sa zaparenim zrcalima nakon tuširanja, na površinu ogledala ravnomjerno nanesite malo pjene za brijanje. Zatim ujednačenim pokretima obrišite krpom koja sadrži mikrovlakna i vaše zrcalo će blistati poput zvijezda.

savjet_ogledalo3

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top