Znate li....
Početna / Neda Parmać: Adri je mamina maza

Neda Parmać: Adri je mamina maza

Porazgovarali smo sa Nedom Parmać, pjevačicom bivše grupe Feminnem. Postavljali smo pitanja o trudnoći i kako se snalazi u ulozi majke, pa pročitajte:

 

1. Postali ste majka predivne djevojčice, koji je posao teži – biti majka ili biti estradna diva ?

Ne znam što bih vam rekla. Ako kažem da je majčinstvo lako, lagat ću. Neprospavane noći i plač djeteta su dvije  stvari koje na mene utječu kao ništa do sad. Ali, sve ostalo mi dolazi prirodno i baš kao u glazbi, uživam u svakom segmentu majčinstva. Moram priznati da je muziciranje ipak malo lakše jer se nakon neprospavane koncertne noći imam vremena i odmoriti. Danas kad imam i jednu i drugu kombinaciju teško dolazim sebi 😀

2. S rođenjem Vaše djevojčice promijenio Vam se život. Kako sada protječe Vaš jedan dan ?
Ustajem se u 7 h. To se nije dogodilo od srednje škole. Cijeli se dan vrti oko Adriane. Doručak, pelene, igra, spavanje, ručak… Jako malo vremena imam za glazbu i to je jedini razlog mog povremenog nezadovoljstva. Nisam jedna od mama koje mogu ostaviti  dijete i vratiti se poslu tako lako ali ću uskoro morati. Već se ove jeseni vraćam u studio.

 

3. Kako Vam je protekla trudnoća? Možete li podijeliti s našim čitateljima svoja sjećanja od trenutka kada ste saznali za trudnoću do njenog rođenja ?

 

Dosta sam rano saznala trudnoću. Odale su je mučnine koje su bile nepodnošljive. Nastojala sam raditi ali je bilo skoro nemoguće. Nakon toga je sve nekako bilo lakše. I ljetne vrućine, nizak tlak, osjećala sam se preporođeno nakon svega 😀 Ne mogu se žalit obzirom da je sve prošlo u najboljem redu, bez komplikacija. Zadnji mjesec se puno jelo, teško sam odolijevala i moram priznati da sam se najviše udebljala u zadnjem mjesecu a to je ono najupečatljivije 😀

 

4. Obično djevojčice budu tatine mezimice, da li je i kod Vas takva situacija ?
Moja Adri je mamina mezimica 😀 i tatina ali ipak mamina 😀 jako smo povezane i obožavamo se. Ne odvajam se od nje osim ako baš moram.

 

5. Ima li Vaša djevojčica omiljenu igračku ?

Nema najdražu igračku. Najdraže joj je čupati mene za kosu 🙂

 

6. Koje je Vaše mišljenje o cijepljenju ?
To je stvarno teško pitanje. Želim najbolje svojoj Adriani, kao i svaka mama, ali ni sami ne znamo što je najbolje jer nas konstantno bombardiraju nepotrebnim i često kontradiktornim informacijama. Bojim se cijepljenja naročito ovog koje nam je u prvoj godini ali ne mogu ignorirati vjerojatnost obolijevanja od jedne takve bolesti. Svi smo cijepljeni i evo smo ispali o.k.

 

7. Koji način prehrane prakticirate za Vašu bebu ?

Adriana jede samo svježe voće i povrće. Kuham joj svaki dan a počeli smo uvoditi i mliječne proizvode i žitarice.

 

8. Koji je Vaš stav suživota bebe i kućnog ljubimca ?
Mi imamo psa tako da vam to sve govori 🙂 Poko je već 4. godine s nama i teško mi je zamisliti da ga nemam. Djeca mogu imati samo koristi od kućnog ljubimca. Od malena se uči pažnji, privrženosti ali i poslušnosti i odgovornosti.

 

 

9. Uspijete li uklopiti Vašu estradnu karijeru s ulogom majke ?
Još nisam pokušala ali kao što rekoh, sad na jesen polako krećem s estradnim dijelom i nadam se da će sve ici po planu.

 

10. Brzo ste povratili vitku liniju, otkrijte nam tajnu ?

Hehehehehe! Pa ne bih se složila da je još baš vraćena ali volim vjerovati da sam na dobrom putu. Vježbam bar dva puta tjedno s tim da svaki vikend s bendom radim koncerte, vjenčanja tako da se polako topi. A pazim i što jedem… ne ide mi uvijek ali dobra volja je tu 🙂

 

 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top