Znate li....
Početna / Događanja / Ne propustite početak nove sezone Survivor

Ne propustite početak nove sezone Survivor

Nova TV_Survivor – Ne propustite početak nove sezone večeras u 22.00 na Novoj TV!

Dolaskom na teritorij Dominikanske Republike za kandidate treće sezone Survivora započela je avantura života. Već večeras u 22.00 gledatelji će imati priliku bolje upoznati nove natjecatelje koji će se po prvi put naći u okruženju o kakvom su dosad mogli samo maštati. Počevši od večeras, članovi dva tima – plavog i crvenog – međusobno će se nadmetati za nagrade poput hrane, alata za lakše snalaženje na otoku i materijala za izgradnju kampa koji će sljedećih nekoliko mjeseci biti njihov novi dom.

Prvi susret s dominikanskim tlom kandidate je ostavio bez daha, a njihovi dojmovi još uvijek se sliježu. „Baš smo došli nekako sretni kad smo vidjeli kako je prelijepa priroda. Karipsko more u odnosu na Jadransko je manje slano. Prelijepo je i toplije“, zaključila je kandidatkinja Marina. Dok je neke okupirala netaknuta priroda, drugi su se već počeli pripremati za prvo noćenje pod Dominikanskim nebom bez kreveta i jastuka. „Prvu noć vjerujem da će svima biti zanimljivo i interesantno spavati jer smo tu prvi put i sve je novo, drugačije i neobično“, govori Mihaela, a već nakon boljeg upoznavanja i prvih druženja, nagovijestile su se i prve simpatije među pojedinim članovima.

No prilagodba na nove uvjete nakratko će pasti u drugi plan jer će kandidati svoj fokus usmjeriti na prve izazove koji će definirati početnu prednost među timovima. Plavi i crveni tim u tri različita izazova natjecat će se za vatru, opremu za ribolov te namirnice i materijal za izradu kampa, a već u prvoj epizodi gledatelji će doznati koji će tim uspjeti osvojiti više nagrada, a samim time i veću prednost.

Njihovo snalaženje na terenu iz prve ruke pratit će voditelj Mario Mlinarić koji poručuje: „Nalazimo se u Dominikanskoj Republici, zemlji u srcu Karipskog mora. Ovdje snovi postaju stvarnost – ali samo za najhrabrije“, a tko će biti najhrabriji i najsnalažljiviji u nadolazećim izazovima, tek ostaje za vidjeti.

Jedan od prvih zadataka za nove kandidate bit će paljenje vatre bez upaljača ili šibica. Tko se bolje pripremio za Survivor i koji će tim u svoj kamp ponijeti vatru, koja će za kandidate tijekom prohladnih dominikanskih noći biti pravi luksuz, ne propustite pogledati večeras na Novoj TV!

Promo

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top