Znate li....
Početna / Događanja / Nakon Splita, Malcomanija u Zagrebu

Nakon Splita, Malcomanija u Zagrebu

Sigurno smo da su vaši najmlađi (a i vi im, vjerujemo, ne možete odoljeti ;)) potpuno opčinjeni preslatkim Malcima, malim žutim stvorenjima koje gotovo ništa ne razumijemo, ali im se ipak smijemo jer osvajaju na prvu! Ovaj zabavni dječji animirani film već nam danas stiže u sva CineStar kina, a ovoga vikenda u Zagreb stiže i jedinstvena, neponovljiva MINIONS parada!

 

U subotu i nedjelju 4. i 5. srpnja, od 10 do 13h, na zagrebačkim ćete ulicama moći susresti veselu dječju paradu u kojoj će se naći mnogi CineStar likovi predvođeni upravo MALCIMA! Djeci će dijeliti slatke poklončiće, uveseljavat će ih glasnom glazbom i otkačenim kostimima, a moći ćete se, naravno, i fotografirati s njima, što će zasigurno biti jedinstvena uspomena!

Kostimirani likovi Malaca, vesele žute CineStarove Zvjezdice, popular­ni CineStar Man te ostali likovi krenut će iz Branimir centra te će se preko Zrinjevca, glavnoga Trga, Cvjetnog i Ilice uputiti pre­ma Tkalči. Dovedite svoje malce i priuštite im nezaboravan doživljaj!

Do vikenda i ove najbolje dječje zabave ostala su nam još samo dva dana, a do tada pogledajte kako je zabavno i veselo bilo na splitskoj CineStar paradi!

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top