Breaking News
Početna / Sport / Najuspješniji trener za 2021 u Gradu Osijeku Tomislav Bilandžić

Najuspješniji trener za 2021 u Gradu Osijeku Tomislav Bilandžić

Sretan, ponosan i zahvalan.

Jučer sam u sportskoj dvorani “Gradski vrt” u Osijeku na svečanosti proglašenja za najuspješnije sportaše u 2021. godini proglašen za najuspješnijeg trenera u Gradu Osijeku.

Sretan sam jer sam dobio vrijedno priznanje za nešto što radim, a što jako volim, i jer sam to dobio u Gradu i od Grada u kojem sam se rodio, u kojem sam odrastao, u kojem moji sinovi danas odrastaju, kojeg sam puškom branio, u kome živim i koga jako volim.

Ponosan sam jer sam dobio vrijedno priznanje kao najuspješniji trener u Gradu Osijeku za prošlu godinu jer u Gradu ima ozbiljnih i uspješnih trenera u različitim sportovima s bogatim domaćim i međunarodnim iskustvima i karijerama. Ovo je nagrada za 18 godina mog volonterskog trenerskog rada u klubu. Ovo je nagrada i priznanje za nešto u što sam vjerovao i u što vjerujem, što volim i živim. Za mene je sport više od sporta. To je način života. Vjerujem i siguran sam da me je sport odredio i formirao kao čovjeka. Biti sportski trener je kompleksan poziv. On je lijep, ali je to težak i odgovoran posao, pogotovo kada je kickboxing kao sport u pitanju. Velika je odgovornost odvesti nečije dijete nekoliko stotina ili tisuća kilometara od kuće i uvesti ga u ring borcima iz Rusije, Azerbejdžana ili Maroka. Tu se greške skupo plaćaju. Puno je tu stresa kada je bio čije dijete u pitanju, a pogotovo kada su vlastita djeca u pitanju. Biti uspješan u bilo kojem sportu na međunarodnoj razini nije ni malo jednostavno ni lako. Samo oni koji su izašli na međunarodnu razinu znaju o čemu pričam i pišem. Zbog toga sam iznimno ponosan na dečke iz kluba i na rezultate koje smo do sada ostvarili, kao i za rezultate za koje sam siguran da ćemo ih u narednom periodu tek ostvariti.

Zahvalan sam svima koji su pomogli meni osobno, kickboxing klubu “Sveti Duh” i Hrvatskom kickboxing savezu na bilo koji način jer su time pomogli da dobijem ovo vrijedno priznanje. Zahvalan sam sportskim zajednicama Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije, Gradu Osijeku, Osječko-baranjskoj županiji, Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, Hrvatskom olimpijskom odboru, Ministarstvu turizma i sporta, Hrvatskom kickboxing savezu, medijima, bivšim i sadašnjim članovima kluba, a najviše mojoj obitelji, sinovima Niki i Borni i supruzi Mireli.

Hvala Vam svima jer ste me učinili sretnim i ponosnim čovjekom –
Tomislav Bilandžić

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top