Ponedjeljak , 16 svibanj 2022
Savjet:
Najduhovitiji roman sezone

Najduhovitiji roman sezone

Mozaik knjiga je objavio najromantičniju priču godine koju vam predstavljamo u svim boljim knjižarama u izdanju Mozaika knjiga.

Roman „LJUBAV NA PRVI POZDRAV“ osvježavajuće je domišljat i duhovit ljubavni roman koji će vas „uhvatiti na prvi pozdrav“ i više neće pustiti.

 

O knjizi:

Bili su sami protiv cijeloga svijeta. Dok se sve nije raspalo. Od njihova je posljednjega susreta prošlo cijelo desetljeće, ali kada Rachel jednoga kišnog dana naleti na Bena, te se godine jednostavno istope. Bili su nerazdvojan tandem, najbolji prijatelji. Ali život je očigledno tekao dalje. Ben je u braku. Rachel nije. A ipak, u tom djeliću trenutka, Rachel osjeti kako se to staro prijateljstvo ponovno budi. Ali slijedi ga i slomljeno srce koje nikada nije uspjela zaliječiti.

 

O autorici:

Autorica MHAIRI MCFARLANE, rođena je u Škotskoj 1976. godine, trenutno živi u Notthingamu, radi kao slobodna novinarka i blogerica, aktivna je na društvenim mrežama, posebno na Twitteru. Do sada je objavila dvije knjige: Ljubav na prvi pozdrav (You Had Me at Hello) i Here’s Looking At You (prosinac 2013.). Živi s muškarcem i mačkom.

 

 

 

 

 

 

 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top