Savjet:
Moderni dom

Moderni dom

Donosimo vam nekoliko korisnih savjeta o preuređenju.

Koji je najlakši način da malo preuredite vaš dom, a da vam novčanik ne bude ispražnjen?

 

Uz malo kreativnosti i dobrog planiranja, vrlo lako možete promijeniti svoj životni prostor. Pogledajte video u kojem će jedna obična dnevna soba manjom transformacijom izgledati kao potpuno novi prostor.

http://www.bhg.com/videos/m/32071817/furniture-flip-flop-decorating-lessons.htm

Preuzeto sa www.bhg.com

Vjerovali ili ne, kamin i televizija mogu izgledati vrlo dobro u istom prostoru. Kauč se nalazi ispred kamina i zasjenjuje cijeli zid iza sebe, te stvara nepotrebni mali hodnik koji nikamo ne vodi. Mjesta za sjedenje previše su raširena i ne može se baš mirno razgovarati. Prije nego što pojurite na kauč, razmislite o tri stvari: dobar protok, najvažnija funkcija i žarišna točka.

Ova obiteljska soba ima veliku površinu s dva ulaza tako da je protok vrlo bitan. Pripazite na to da smjestite vaš namještaj tako da pokriva sva glavna mjesta, a u ovom slučaju su to kamin i TV. Zatim napravite par scenarija na papiru kako bi voljeli da to izgleda, dovucite nekoliko prijatelja i pokrenite se. Recite zbogom izgubljenom prostoru. Rotirali smo kauč i stavili ga točno pod prozor. A zatim smo ispremještali fotelje kako bi stvorili ugodno mjesto za razgovor. Sada je puno lakše uživati u toplom kaminu, gledanju TV- a i druženju s obitelji i prijateljima. Nakon toga osjećat ćete se zaista dobro kad vidite kakvu ste promjenu uspjeli učiniti, a uštedjeli ste novac.

 

O nama Viktoria Safranic

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top