Breaking News
Početna / Sport / Mia Wild sjaji na prvenstvu Balkana u Sivasu – Mia je opet “Zlatna Djevojka”

Mia Wild sjaji na prvenstvu Balkana u Sivasu – Mia je opet “Zlatna Djevojka”

Uzbudljiva atletska priča dolazi nam iz grada Sivas u Turskoj, gdje se nedavno održalo Prvenstvo Balkana za mlađe juniorke. Mia Wild, talentirana atletičarka iz Atletskog kluba Slavonija Žito, ponovno je zasjala na atletskom nebu, osvojivši zlato i time postala prava “zlatna djevojka” svog kluba i Osijeka.

Mia je demonstrirala svoj nevjerojatan talent i brzinu na stazi, dominirajući u utrci na 100 metara prepone. Postigla je impresivan rezultat od 13,56 sekundi, što joj je donijelo zlato i neizmjerne pohvale od strane navijača i konkurencije. Njezina predanost i naporni rad s trenerom Sašom Šešumom očito su se isplatili, a Mia je još jednom dokazala svoju izvanrednu sportsku sposobnost.

No, to nije bio jedini trenutak sjaja za Miu na ovom natjecanju. Sudjelovala je i u štafeti na 4×100 metara, gdje je zajedno s svojim suigračicama (L. Matko, K. Kapac i V. Penezić) ostvarila izvanredan rezultat i osvojila srebrnu medalju. Njihova sinergija na stazi bila je impresivna i pokazala je snagu timskog duha i predan rad u njenom klubu Atletskom klubu Slavonija Žito.

Ovom prilikom, čestitamo Miji Wild na njezinim izvanrednim uspjesima na Prvenstvu Balkana i njezinom treneru Saši Šešumu na iznimnoj podršci i mentorstvu. Njezina predanost i trud inspiracija su za sve mlade atletičarke koje sanjaju o postizanju velikih sportskih visina. Mia Wild definitivno je ime koje ćemo s oduševljenjem pratiti u budućnosti.

Foto / Drštvene mreže

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top