Znate li....
Početna / Igre darivanja / Obitelj.hr i grupa Elemental vas daruju!

Obitelj.hr i grupa Elemental vas daruju!

VELIKI ROĐENDANSKI PARTY 🙂

Grupa Elemental 16. studenog će u zagrebačkoj Tvornici Kulture proslaviti svoj 15. rođendan i promovirati novi album “U redu je”, a sve to u sklopu turneje koju su započeli prošli tjedan koncertima u Splitu i slovenskom Črnomlju. Pripreme za zagrebački “šlag na torti” u punom su jeku, a od ekipe Elementala saznali smo i nove detalje!

Najnovija je vijest da će se na koncertu u Tvornici Elemental okupiti u staroj, prvobitnoj postavi – nakon čak deset godina Remi i Shotu na pozornici pridružit će se MC Ink (Gordan Radočaj) s kojim je Elemental snimio prva dva albuma.

MC Ink 02

Jake old school snage podržat će i DJ Oli do Boli s kojim je Elemental u svojoj nekadašnjoj postavi nastupao od 1998. do 2002. godine. Ovo je fenomenalna vijest za sve koji su pratili Elemental od samih početaka, a za nove fanove benda, ovo će biti sjajna prilika da vide kako je bend nekada zvučao. Ink će se Remi i Shotu pridružiti u “old school” bloku i izvesti neke od najupečatljivijih pjesama koje su drmale zagrebačkom hip-hop scenom u njezinom začetku.

Osim fenomenalne vijesti o povratku Inka na pozornicu s Remi i Shotom, u Velikom pogonu Tvornice Elementalu će se tijekom cjelovečernjeg showa pridružiti ženski zbor “Pičvajz”, plesači Atomic Dance Factoryja, DJ-i Denna M., Basta i Freez, ali i gudački kvartet! Za vizualni show zadužen je kreativni dvojac Vawa.

Bit će to zaista nezaboravno rođendansko slavlje kakvo i zaslužuje ovaj bend koji već 15 godina aktivno radi i beskompromisno stvara sjajnu glazbu.

* Gordan Radočaj (MC Ink) zagrebački je reper i jedan od osnivača prvotne postave Elementala, s kojima je snimio prva dva albuma – “Moj, njegov i njen svijet” (2000.) i “Tempo Velegrada – Demiurg” (2002.). I dalje je aktivan na rap sceni, a pod imenom Inkognito Popara djeluje kao solo izvođač, ali i u bendu “Doppler Efekt” i kolektivu Sinestet.

***
Turneja Elementala pod nazivom “15 godina Elementala – U redu je” počinje 1.11. koncertom u Splitu u dvorani Kocka, i traje do kraja prosinca. Tijekom sljedeća dva mjeseca bend će svirati u sljedećim gradovima: 1.11. Split, 2.11. Črnomelj (Slovenija), 16.11. Zagreb, 22.11. Beograd (Srbija), 29.11. Skopje (Makedonija), 30.11. Niš (Srbija), 6.12. Tuzla (BiH), 7.12. Novi Sad (Srbija), 13.12. Rijeka, 14.12. Pančevo (Srbija)…

 

IGRA DARIVANJA

Obitelj.hr i grupa Elemental daruju dvoje čitatelja sa jednom ulaznicom za koncert grupe Elemental, koji će se održati 16. studenog u zagrebačkoj Tvornici Kulture. Izborite se za ovaj spektakl najbržim komentarom, tj. prvo dvoje čitatelja koji ostave komentar na našem portalu “Izvol’te me voditi na koncert grupe Elemental” osvajaju ulaznice.

Igra darivanja traje do …

Sretno svima 🙂 Požurite se!

 

Sretni dobitnici ulaznice za koncert grupe Elemental su Mirna i Hinkac. Čestitamo dobitnicima i molimo ih da nam svoje podatke pošalju na iva.koren@obitelj.hr 🙂

 

 

O nama Obitelj.hr

2 komentara

  1. Izvolte me voditi na koncert grupe Elemental!

  2. “Izvol’te me voditi na koncert grupe Elemental”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top