Znate li....
Početna / Događanja / MAXtv Filmomanija 8: Samo u kinu CINEPLEXX CENTAR KAPTOL

MAXtv Filmomanija 8: Samo u kinu CINEPLEXX CENTAR KAPTOL

Revija filmova MAXtv Filmomanija 8 održat će se od 18. do 28. rujna 2014. ekskluzivno u kinu Cineplexx Centar Kaptol i po prvi puta u pet različitih gradova regije!

Osobito nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas da će se u razdoblju od 18. rujna do 28. rujna 2014. godine ekskluzivno u kinu Cineplexx Centar Kaptol održati MAXtv Filmomanija 8 – osma po redu filmska revija recentne europske i svjetske kinematografije koja će gledateljima donijeti izbor najzanimljivijih filmova s najznačajnijih svjetskih filmskih festivala! Za razliku od prethodnih, ova je jedinstvena po tome što će se osim u Zagrebu revija održati i u Cineplexx kinima u Ljubljani, Beogradu, Podgorici i Skoplju!

Tijekom revije koja će trajati punih deset dana bit će prikazano više od dvadeset filmova koji su svoje premijere imali na filmskim festivalima u Tokiju, New Yorku, Londonu, Sundanceu, Veneciji, Berlinu, Cannesu i mnogim drugima.

Među prvim potvrđenim naslovima koji će se prikazati na osmoj po redu MAXtv Filmomaniji ističu se Zbogom jeziku (Adieu au Langage) jednog od najznačajnijih francuskih redatelja svih vremena Jeana-Luca Godarda, dobitnika nagrade žirija na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu; Gospodin Turner (Mr. Turner) uglednog britanskog redatelja Mikea Leigha čiji je glavni glumac Timothy Spall proglašen najboljim na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu; te Tom na farmi (Tom a la Ferme) kanadskog redatelja Xaviera Dolana, dobitnika nagrade FIPRESCI na filmskom festivalu u Veneciji.

Kompletan program će biti objavljen uskoro.

Vidimo se na MAXtv Filmomaniji 8 u kinu Cineplexx Centar Kaptol!

Godbye to Language

Godbye to Language

Mr. Turner

Mr. Turner

Tom at the Farm

Tom at the Farm

 

 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top