Savjet:
Matíja se u dobrom duhu vraća na pozornicu i ostaje u igri CMC festivala

Matíja se u dobrom duhu vraća na pozornicu i ostaje u igri CMC festivala

Ako CMC festival u Vodicama gledamo kao na glazbenu igru, onda u toj igri i ove godine definitivno ostaje svestrana riječka glazbenica Matíja. Biti će to njezin drugi nastup na velikoj festivalskoj pozornici u Vodicama nakon što je oduševila publiku prošle godine pjesmom “Ti bi promijenio sve”.
 
Matíja će se ove godine predstaviti pjesmom “U igri ostajem ja”, koja ima snažnu poruku i modernu glazbenu produkciju. Glazbu i aranžman napravio je Duško Rapotec Ute, a za tekst je zaslužan Robert Pilepić.
 
“Prošle godine mi je bilo odlično, bila sam pod dojmom sjajne atmosfere i ljubaznosti organizatora. Ostalo mi je toplo sjećanje i baš sam uzbuđena zbog ovogodišnjeg nastupa. Imam sjajnu festivalsku pjesmu snažne poruke s kojom se nadam osvojiti publiku. Borim se da uspijem u svemu, kao i svi mi, a to će publika prepoznati”, uzbuđeno je rekla Matíja.
 
Svako jutro je novi početak, a svako izdanje CMC festivala nova prilika za boravak i uživanje u Vodicama. Da bi igra bila potpuna, Matíja već sada zna da će sa sobom 10. i 11. lipnja ponijeti dobru volju i vrhunski pripremljen nastup.
 
Foto: Dalibora Bijelić

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top