Nedjelja , 4 prosinac 2022
Savjet:
Mateo Pilat s baladom “Sve” stiže na Zagrebački festival

Mateo Pilat s baladom “Sve” stiže na Zagrebački festival

Talentirani mladi pjevač Mateo Pilat predstavlja dirljivu baladu “Sve” s kojom će se ove godine natjecati na 69. Zagrebačkom festivalu.

Dugogodišnja suradnja s mojim autoricama se nastavlja tako da su Ines Prajo i Arijana Kunštek zaslužne za i glazbu dok aranžman potpisuje Ivo Popeskić. Pjesma me jednostavno osvojila, dodirnula, emocije su prevladale i ja sam se jednostavno zaljubio u ovu pjesmu koja govori o čistoj, pravo, snažnoj ljubavi. Nadam se da će slušatelji osjetiti moju emociju i sve što sam osjećao dok sam ju snimao.“, ispričao je Mateo.
 

 Atmosferu ove dirljive balade upotpunio je i video spot u režiji Paola Gentilinija:

Spotom za pjesmu “Sve” smo željeli pokazati važnost ljubavi u svim segmentima života. U prijateljstvu, partnerstvu, obitelji, duhovnosti. Ljubav ne priznaje i ne poznaje granice, ona ruši tabue, predrasude, tolerira i prihvaća razlike među nama, za nju nema prepreke.Jedinstven, uzvišen i nezamjenjiv osjećaj koji nas čini onime što jesmo-ljudskim bićima. Redatelj Paolo Gentilini je prepoznao smisao i poruku pjesme i uspio prenijeti tu fluidnu, a moćnu emociju koju ona nosi u sebi. Želimo ju podijeliti sa svima.”, otkrio je Mateo. 

Foto by Paolo Gentilini

 69. Zagrebački festival održat će se u City Plazi Zagreb 28. travnja.

Pjesma “Sve” dostupna je na svim streaming platformama.


 
 
Mateo Pilat – Sve

 
Mateo Pilat Facebook Mateo Pilat Instagram Mateo Pilat Spotify
Foto by Paolo Gentilini

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top