Znate li....
Početna / Događanja / Promo / MasterChef uskoro na Novoj TV

MasterChef uskoro na Novoj TV

Ne propustite šestu sezonu jednog od najuspješnijih zabavnih TV formata!

Svjetski poznati zabavni show MasterChef otvara svoja vrata po šesti put. Mentori MasterChefa, poznati chefovi Damir Tomljanović, Melkior Bašić i Stjepan Vukadin imaju pune ruke posla jer ispred njih stižu brojni kandidati željni kuhanja, dobre zabave i žestokog natjecanja i to sve u borbi da osvoje titulu nove kulinarske zvijezde, odnosno titulu šestog MasterChefa.

Jedna od najgledanijih zabavnih emisija donosi s novom sezonom brojna iznenađenja koja će začiniti ovo uzbudljivo televizijsko kulinarsko natjecanje. Tijekom sezone kandidati će brusiti svoje kulinarske vještine pod budnim okom stručnih mentora. No, na tronu ima mjesta samo za najbolje. Kandidati će tako morati proći kroz brojne izazove i savladati nemilosrdnu utrku s vremenom ispod MasterChef sata koji će ovu igru učiniti još uzbudljivijom. Nova sezona MasterChefa donosi brojne konceptualne novitete, istovremeno zadržavajući vrijednosti i kvalitetu po kojima je show prepoznatljiv.

Gledatelji prvo imaju priliku pogledati šest napetih emisija koje nam donose pregled audicija na kojima ćemo svjedočiti veselim licima natjecatelja koji su uspjeli zadiviti žiri i osvojiti bijelu MasterChef pregaču, te ući u sljedeći krug natjecanja. ”Dobrodošli u svijet gastronomije, dobrodošli u MasterChef!”, riječi su kojima će žiri pozdraviti kandidate koji su svoje snove došli ostvariti u hit emisiji Nove TV.

”Želim izaći odavde kao veliki kuhar”, izjava je jedne od kandidatkinja nove sezone MasterChefa, no s ovom idejom i ambicijom mnogi su pristupili audicijama. Tko je uspio uspješno pokazati svoj talent žiriju, tko će pokazati svoju priču i emociju na tanjuru, vidjet ćemo uskoro u emisijama koje su nastale u najtoplijem studiju Nove TV, u kuhinji MasterChefa.

Žiri traga za kandidatima koji će pokazati strast, talent, motivaciju, želju za novim iskustvima i ljubav prema kreiranju jela. ”Naša dužnost kao kuhara je da dijelimo znanje jedni s drugima i s generacijama koje dolaze”, govori žiri koji najavljuje sezonu s pregršt lekcija iz koji svi možemo nešto naučiti.

U novoj sezoni popularnog showa top 24 kandidata ući će u MasterChef kuhinju te boraviti u MasterChef vili do kraja svog sudjelovanja u showu. Tko će iskoristiti ovu jedinstvenu priliku i unaprijediti svoju ljubav prema kulinarstvu uz mentorstvo najboljih gastro profesionalaca, a koga će zahtjevni izazovi koštati ispadanja iz showa, saznat ćemo uskoro. Kutija iznenađenja, test kreativnosti, stres test, gastro dueli i uzbudljivi izazovi za imunitet samo su neki od izazova koje očekuju kandidate kroz sezonu koja donosi i neka iznenađenja koje će dodatno začiniti njihovu gastro pustolovinu kojoj ćemo svjedočiti kroz 61 epizodu.

Pobjednik sezone osvaja novčanu nagradu i titulu MasterChefa koju su u dosadašnjim sezonama osvojili Šime Sušić, Nikola Lesar, Iva Pehar, Ivan Temšić i Maja Šabić. Brojni kandidati su nakon sudjelovanja u MasterChefu promijenili svoje karijere jer show ih je stepenicu više približio njihovoj viziji da žive kuhanje, a uskoro ćemo saznati koji talenti se sve kriju među natjecateljima šeste sezone.

Tko će pokazati svoju strast i predanost kuhanju, tko su kandidati koje ćemo pratiti i za koje ćemo strastveno navijati tijekom uzbudljive šeste sezone MasterChefa, saznat ćemo uskoro jer najpoznatija svjetska tv kuhinja opet otvara svoja vrata!

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top