Savjet:
Massimo u Domu sportova 14.02. – parter rasprodan!

Massimo u Domu sportova 14.02. – parter rasprodan!

MINI KONCERTNA TURNEJA ZAGREB-KOPRIVNICA-SPLIT POVODOM VALENTINOVA

MASSIMO U MALOJ DVORANI DOMA SPORTOVA – PARTER RASPRODAN!

ULAZNICE ZA TRIBINE PRED RASPRODAJOM

14.02. ZAGREB – MALA DVORANA DOMA SPORTOVA
16.02. KOPRIVNICA – SPORTSKA DVORANA SREDNJE ŠKOLE
22.02. SPLIT – MALA DVORANA KK SPLIT

Ulaznice za stajaća mjesta u parteru za Massimov koncert u Maloj dvorani Doma sportova su rasprodane! Nešto više od tri tjedna prije koncerta, koji će se održati 14. veljače, više nema ulaznica za parter, a ostalo je i još vrlo malo ulaznica za sjedeća mjesta na tribinama. Koncert u Domu sportova prvi je u nizu koji će Massimo održati u povodu Valentinova. Dva dana kasnije, 16. veljače nastupit će u Sportskoj dvorani Srednje škole u Koprivnici, a 22. veljače u Maloj dvorani KK Split na Gripama.

Rekorder domaćeg etera s pjesmom „Suze nam stale na put“ (16 tjedana na prvom mjestu HR TOP 40!) za predstojeće koncerte priprema brojna iznenađenja. Konstanta ostaje vrhunski nivo muziciranja i produkcija koju Massimo sa svojim suradnicima pomno priprema za svaki koncert i publici uvijek nastoji pružiti još bolji audio-vizualni doživljaj. Svaki Massimov koncert bio je nova stepenica i cijela njegova karijera građena je korak po korak, a ljestvica je ovaj put postavljena još malo više. Već treću godinu zaredom praznik ljubavi slavimo uz hitove „Iz jednog pogleda“, „Dodirni me slučajno“, „Da mogu“ i druge. Glazba je pokrenula Vaša srca, svjedočili smo tome već nebrojeno puta, pa zato s naše strane nema veće zahvale nego upravo na Valentinovo podariti Vam još malo užitka za dušu.

Prošla je godina Massimu bila najuspješnija u karijeri. Zaokružio je tridesetu godišnjicu rada s pregršt hitova, odličnim reakcijama publike i fantastičnim koncertom u pulskoj Areni. U želji da napravi još jedan korak dalje, tradicionalni koncert za Valentinovo preseljen je iz zagrebačke Tvornice kulture u Dom Sportova, a u Splitu će nastupiti u najvećem prostoru do sada. Veće dvorane, veći produkcijski zahtjevi i visoka očekivanja publike novi su izazov pred kojim će se naći Massimo i bend u sastavu: Dalibor Pipo Matošević (gitara), Aleksandar Sale Ismailovski (klavijature), Marko Matošević (bubanj), Boris Popov (udaraljke), Robert Vrbančić (bas) i Bruno Urlić (violina, gitare). U romantično raspoloženje koncerta u Domu sportova uvest će Vas Dalibor Prochazka s pjesmama „Dan mi je“, „Volim“, „Žena za ljubav“, da spomenemo samo neke od pjesama ovog uspješnog moslavačkog kantautora.

 

 

 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top