Breaking News
Početna / Događanja / Massimo u Areni Zagreb: Vrijeme je da okupimo naš mali krug velikih ljudi!

Massimo u Areni Zagreb: Vrijeme je da okupimo naš mali krug velikih ljudi!


Naš The Voice 5. studenog održat će koncert u zagrebačkoj Areni

Massimo u Areni Zagreb: Vrijeme je da okupimo naš mali krug velikih ljudi!

Massimo je tijekom proteklih godina uspješno napunio I rasprodao brojne dvorane u Hrvatskoj – Šalatu, Dom sportova, nekoliko dvorana Lisinski, riječki centar Zamet, splitsku Spaladium Arenu, Gripe, Sustipan, pulsku Arenu… a sada je vrijeme za onu najveću Arenu – Zagrebačku. Točno šest mjeseci uoči spektakla, Massimo najavljuje koncert karijere – 5. studenog 2022. jedan od ponajboljih glasova regije stiže u Arenu Zagreb! Nakon brojnih hitova koji su njegovu glazbu približili svim generacijama Massimo se odlučio na veliki korak, okupio je vrhunsku ekipu i priprema glazbenu poslasticu koju ne smijete propustiti. U zagrebačkoj Areni uz prijatelje, goste, svoj vrhunski bend, produkciju na svjetskoj razini održat će 5. studenog krunski koncert.”Dugo ovo planiramo i iako nam je život razne izazove stavio na pladanj, odlučili smo se na ovaj veliki korak. Vrijeme je da okupimo naš mali krug velikih ljudi i da uz glazbu proslavimo sve što nas veseli u životu” – najavio je Massimo svoj najveći koncert.
Foto: Marko Grubišić
 Nakon rasprodanih koncerata u gotovo svim dvoranama u Hrvatskoj i regiji, brojnih nagrada i priznanja, deset Porina za najbolju mušku vokalnu izvedbu ne čudi što se Massimo odlučio publici prirediti spektakl i u Areni Zagreb. A kako bi publici pružio nezaboravnu večer muziciranja i umjetnosti oko sebe okuplja najbolju ekipu i goste koje će tijekom nadolazećih šest mjeseci predstaviti publici.
 Ulaznice za spektakl u prodaju su puštene točno šest mjeseci prije koncerta – 5. svibnja i dostupne su ekskluzivno na Entrio.hr. Kao posebni partneri na ovom projektu svoje snage udružili su Top radio, RTL Televizija i Aquarius records kako bi Massimovim fanovima priuštili nezaboravnu večer.

Uz partnera, zagrebački Top radio, publici je Massimo osigurao i priliku da među prvima dođu do povoljnijih ulaznica za parter, pa se uz poseban promo kod dvije ulaznice za parter mogu kupiti za 150 kuna. Sve što je potrebno je slušati Top radio i pratiti njihove društvene mreže kako biste dobili promo kod koji upisujete prilikom online kupovine ulaznice. Ponuda će biti kratkotrajna i dostupna samo za online kupovinu.
Ulaznice pronađite na Entrio.hr
A sve novosti o spektaklu pratite na Facebook događaju.   
Massimo – Mali krug velikih ljudi
https://www.youtube.com/watch?v=JatTfrdDgn0

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top