Znate li....
Početna / Igre darivanja / Massimo seli u veliku dvoranu Doma sportova

Massimo seli u veliku dvoranu Doma sportova

Mini koncertna turneja Zagreb-Koprivnica-Split u povodu Valentinova

MASSIMO RASPRODAO MALI DOM SPORTOVA – KONCERT SELI U VELIKU DVORANU!

14.02. ZAGREB – VELIKA DVORANA DOMA SPORTOVA
16.02. KOPRIVNICA – SPORTSKA DVORANA SREDNJE ŠKOLE
22.02. SPLIT – MALA DVORANA KK SPLIT

Rasprodan je koncert Massima u maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova! Zbog velikog interesa i rasprodanog kapaciteta male dvorane 17 dana prije koncertnog datuma, organizator je odlučio koncert preseliti u veliku dvoranu Doma sportova. Preseljenjem u veći prostor otvara se dodatni kontingent ulaznica za stajaća mjesta u parteru – već od danas (28.1.) putem www.eventim.hr i na svim prodajnim mjestima u sistemu Eventim. Kategorije ulaznica u velikoj dvorani bit će iste kao što su bile u maloj dvorani: stajaća mjesta u parteru po cijeni od 130 kn i sjedeća mjesta na tribinama (slobodno sjedenje – nenumerirana mjesta) po cijeni od 160 kn.

“Opet me vrlo ugodno iznenadila moja publika. Nadam se da će na koncertu biti i dosta onih kojima će ovo biti prvi put da nas gledaju uživo”, kazao je Massimo dodavši da se sa svojim bendom s velikim entuzijazmom priprema za zagrebački nastup, kao i koncerte u Koprivnici i Splitu.

Koncert u Domu sportova prvi je u nizu koji će Massimo održati u povodu Valentinova. Dva dana kasnije, 16. veljače nastupit će u Sportskoj dvorani Srednje škole u Koprivnici, a 22. veljače u Maloj dvorani KK Split na Gripama.

 

IGRA DARIVANJA

Ovaj puta napravili smo drugačiji pristup igri. Sve informacije pronaći ćete na našoj Facebook stranici OBITELJ.HR (klik za link) a dobitnici će biti objavljeni 11. veljače u 17 sati. Sretno svima!

 

Koristeći list randomizer, upisali smo sve fanove koji su ISPRAVNO slijedili upute ( like , share *public* i komentar ) te je program izbacio listu pobjednika: Čestitam, prvo dvoje osvajaju ulaznice! :)))

konačna_lista

 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top