Savjet:
Marko Bošnjak s “Pjesmom za kraj” stiže na Splitski festival

Marko Bošnjak s “Pjesmom za kraj” stiže na Splitski festival

Nakon što je fantastičnim nastupom na ovogodišnjoj Dori s pjesmom “Moli za nas” privukao pažnju publike i kritke, sjajni mladi pjevač Marko Bošnjak stiže na ovogodišnji Splitski festival s “Pjesmom za kraj”.

” ‘Pjesma za kraj’ nastala je u suradnji s Vlahom Arbulićem i Mihovilom Šoštarićem još 2020. godine u studiu Rèpublika. Stajala je u ladici dvije godine dok nismo našli pravo vrijeme i pravu prigodu za nju, tako da se Splitski festival ukazao u pravom trenutku nakon odličnog plasmana na Dori 2022. Splitski festival nam je pružio priliku predstaviti ovu pjesmu publici na jedan upečatljiv način, te sam iznimno sretan zbog toga.“, ispričao je Marko koji ne krije uzbuđenje zbog nastipa na ovom cijenjenom festivalu.

Na nastupu ću dati sve od sebe kao što to i uvijek radim. Cilj mi je maksimalno uživati i prepustiti se prekrasnom ambijentu i gradu Splitu.”.

Foto by Sanja Bistričić
Ususret Splitskom festivalu na kojem će nastupiti na Prokurativama 3. srpnja,, Marko predstavlja prekrasnu akustičnu verziju “Pjesme za kraj”.
Foto by Sanja BistričićAkustičnu verziju prati i video koji je snimao i montirao Mislav Mesek.
 
“Pjesma za kraj” dostupna je na svim streaming servisima.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top