Savjet:
Marijana Batinić po prvi put u vjenčanici: Za sve je kriv Marko Tolja!

Marijana Batinić po prvi put u vjenčanici: Za sve je kriv Marko Tolja!

“Ljubavi promijenit ćemo ime” naziv je senzualne, iskrene i nježne balade kojom se Marko Tolja predstavlja na ovogodišnjem Splitskom festivalu. Tekst i glazbu potpisuje Ante Pecotić, a aranžman Bojan Šalamon Shalla.
 
Za pjesmu je ovih dana snimljen i video spot u režiji Artema Dushkina i Matea Jurčića iz Lumiere Productiona.
 
Glavnu ulogu ima Markova dugogodišnja prijateljica Marijana Batinić, ideja o suradnji u spotu rodila se za klavirom, dok je Marko pomagao Marijani da se što bolje pripremi za izvedbe u RTLovu showu “Masked Singer”. 

 
Dok smo se pripremali za ‘Masked Singer’, preslušavali smo i njegove nove pjesme, pa je Marku sinula ideja da mu se pojavim u spotu ove divne balade.
Što se mene tiče, ovo je idealna pjesma za prvi ples na vjenčanju, pa smo se malo zakačili i za trag o meni iz emisije, odnosno, činjenicu da nikad u životu nisam odjenula vjenčanicu. Zato u spotu nosim nešto novo, nešto staro i nešto posuđeno – ovo novo i staro je iz IKona kolekcija, a za ovu priliku sam od Matije Vuice posudila spektakularnu vjenčanicu kojom završava spot.
”, objašnjava Marijana.
 
Spot je snimljen u Rovinju koji odiše čarobnim mirom i ljepotom, a Marijana ostavlja bez daha u kreacijama vlastitog modnog branda IKona. Prozračne je kreacije idealne za moćnu baladu osmislila u suradnji sa stalnim suradnicama, modnom dizajnericom Kristinom Burjom te stilisticom Ivom Gradišer, a bijela haljina iz spota iz njihove je nove kolekcije.

 
Marko, pak, ne skriva oduševljenje činjenicom da mu se jedna od najboljih prijateljica pojavljuje u spotu, a njihovo anegdotama bogato prijateljstvo dobiva još jedno lijepo poglavlje.
 
U životu smo prošli svašta zajedno, bili smo cimeri, Marijana mi je jedno vrijeme bila menadžerica, tu su i obiteljska druženja, putovanja… Zato je snimanje spota za nas samo još jedan ludi dan od mnogih koje smo zajedno doživjeli. Ipak, iznenadilo me kakva je pozerica i profesionalka, kao da spotove snima na tjednoj bazi!“, ispričao je Tolja.

 
Pjesmom “Ljubavi promijenit ćemo ime” Marko Tolja najavljuje i proslavu 15 godina uspješne glazbene karijere te za jesen ove godine priprema i prigodni spektakl u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.
 
“Ljubavi promijenit ćemo ime” poslušajte na YouTubeu i svim digitalnim servisima.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top