Znate li....
Početna / Događanja / Mangroove i Jazz Orkestar HRT-a vode vas na putovanje kroz “Vrijeme”

Mangroove i Jazz Orkestar HRT-a vode vas na putovanje kroz “Vrijeme”

“Vrijeme” nas spaja i razdvaja

Mangroove i Jazz Orkestar HRT-a vode vas na putovanje kroz “Vrijeme”

Da, može se putovati kroz vrijeme i glazba je čarolija koja nam to omogućava. 2009. godine Mangroove je izdao svoj prvi singl “Vrijeme” i krenuo u svoje glazbeno putovanje.

Trinaest godina kasnije stiže nova verzija pjesme koja osvaja raskošnim aranžmanom Darka Sedak Benčića i puninom glazbene virtuoznosti odličnih instrumentalista Jazz Orkestra HRT-a. Naravno tu je i dalje baza  koja nas podsjeća kako je sve to krenulo: Silvio Bočić, Toni Starešinić, Leo Beslać i Željka Veverec. “Vrijeme” je pokrenulo Mangroove i otvorilo neki prostor na sceni na kojem uspješno djeluje sve do danas i plešu i dalje:
 
“Čini se kao savršeno zatvaranje kruga i jedne epohe vremena da baš singl s kojim smo počeli i otvorili svoju priču sada otvara novu priču onu Mangroovea i Jazz Orkestra HRT-a.“, rekla je Željka, a nadovezao se i Toni:

Potrudili smo se  da pjesma dobije i spot tako da zabilježimo tu suradnju sa Jazz orkestrom Hrta.Naši već dugogodišnji suradnici Sanja Šantak i David Peroš Bonnot zaslužni su za video kojim smo htjeli dočarati barem mali dio atmosfere s proba i naše međusobno slavljenje glazbe, mislim da smo u tome i uspjeli.”

“Vrijeme” najavljuje nadolazeći zajednički album Mangroovea i Jazz Orkestra HRT-a koji će svjetlo dana ugledati na jesen. Do tada u glazbi Mangroovea možete uživati uživo na koncertima u Rijeci, Zagrebu, Šibeniku, Kninu.

Pjesma “Vrijeme” dostupna je na svim digitalnim servisima.

POPIS KONCERATA:


18.6. Labin Art Express
30.6. Azimut, Šibenik
25.6. Club A, Knin
28.6. Aquarius Klub, Zagreb

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top