Znate li....
Početna / Događanja /  Maja Posavec koncertno predstavlja album “Bye bye Saturn” u Zagrebu i Čakovcu

 Maja Posavec koncertno predstavlja album “Bye bye Saturn” u Zagrebu i Čakovcu

Pristigla pošta

 Maja Posavec koncertno predstavlja album “Bye bye Saturn” u Zagrebu i Čakovcu


Cijenjena glazbenica i glumica Maja Posavec svoj hvaljeni studijski album “Bye bye Saturn” koncertno će promovirati na pozornicama u Zagrebu 12. lipnja i Čakovcu 9. lipnja, gdje će još jednom pokazati svoju kantautorsku snagu i veličinu.

Uz nove pjesme s albuma Bye, bye Saturn Maja će publici prikazati presjek svog glazbenog putovanja, pa će se na repertoaru naći i pjesme koje izvodu u sklopu programa Večer s Cohenom, pjesme koje su obilježile njezinu suradnju s Nenadom Borgudanom i grupom Detour kao i njezine starije autorske pjesme te neki coveri koji joj glazbeno, ali i životno puno znače.

“Radujemo se koncertima. Već neko vrijeme sviram s glazbenicima: Jurica Štelma na kontrabasu, Mario Bočić na saksofonu i Borko Rupena na bubnjevima. Tu je naravno Ivan Kapec, gitarist s kojim konstantno surađujem i koji mi je pomogao u produkciji albuma. Bend se oformio za projekt “Večer s Leonardom Cohenom” i drago mi je da smo nastavili svirati i moj autorski materijal. S njima uspijevam ostvariti lakoću izvedbe u interpretaciji Cohena, kao i u mojim pjesmama.” – rekla je Maja.
 
Master vinila albuma “Bye bye Saturn” je radio Višeslav Laboš, prijatelj, producent i stručnjak za vinile. A najbolji način da publici prikaže svoja djela zasigurno je nastup uživo, stoga Maja sve poziva da joj se pridruže u CZK-u Čakovec i Vintage Industrial Baru.

Album je na digitalnim servisima izašao prošle godine. Sada imamo i ploču koja je predivna. Za dizajn se pobrinuo Plac studio, a fotografiju je radila Vesna Zednik. Nadam se da tako predivno i zvuči, budući da ne mogu slušati svoje uratke jednom kad su gotovi, prepuštam drugima da ju preslušaju. Kada sam bila u Karlovim Varyma na premijeri filma Zbornica, saznala sam da nije tako rijetko da glumci ne mogu gledati svoje filmove na premijerama, znaju da nema više natrag. ” – otkrila nam je Maja Posavec koja je s nestrpljenjem dočekala da svoj prvi vinil konačno primi u ruke. Svi oni koji joj se pridruže na ovom svemirskom putovanju, moći će kupiti Majinu ploču Bye, bye Saturn po promotivnoj cijeni, a dobit će i priliku da im Maja ploču i potpiše.
 
Ulaznicu za zagrebački koncert potražite na Entrio.hr, a za koncert u Čakovcu putem na web stranici i blagajni Centra za kulturu Čakovec.

Više informacija saznajte na Facebook eventima:

12. 6, ZAGREB

9.6. ČAKOVEC

Autorica naslovne fotografije je Vesna Zednik.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top