Savjet:
Maja Milinković objavila remix uspješnice “Não há fado sem saudade”

Maja Milinković objavila remix uspješnice “Não há fado sem saudade”

Maja Milinković objavila remix uspješnice “Não há fado sem saudade”

Sarajevska kantautorica fada i sevdaha Maja Milinković ponovno nas je obradovala novim materijalom, i to ovoga puta novo-starim singlom u izdanju Croatia Recordsa.

Naime, riječ je o poznatom hitu sa njenog albuma “Fadolinka”, “Não há fado sem saudade” koje je Maja odlučila presvuči u malo moderniji zvuk i tako razotkriti slobodu i šarolikost ovog glazbenog pravca. Za remix je zaslužan Rui Rodrigues, dok Maja potpisuje originalnu glazbu, tekst i aranžman ove uspješnice.

“Pjesma ‘Não há fado sem saudade’ mi je jedna od najdražih pjesma iz mog opusa i neizostavan dio repertoara. Pjesma je pisana u tradicionalnom stilu fada i objašnjavu samu srž tog muzičkog pravca. Ideja o remixu rodila se iz želje da joj obućem novo ruho u afro-pop stilu, u suradnji sa producentom i kompozitorom Rui Rodriguesom, i tako još više približim fado srcima ljudi, a pjesmi dam još jedan par krila”navodi Maja.

“Não há fado sem saudade / Nema fada bez čežnje”, poznati je fado u novom ruhu i pravo osvježenje na ljetnim vrućinama, naročito uz morske kadrove u lyric videu koji potpisuje CroRec Video, a u kojem možete uz izvorne stihove pronaći i prijevod na hrvatski jezik te uploviti u dubine Majine lirike.

press/cmctv

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top