Znate li....
Početna / Događanja / Lucky Day Band predstavlja obradu velikog hita “Jedina moja”

Lucky Day Band predstavlja obradu velikog hita “Jedina moja”

    Zagrebački Lucky Day Band predstavlja singl i videospot s aktualnog studijskog albuma “EX” – posve novu obradu ogromnog regionalnog hita “Jedina moja”.

      “Jedina moja je pjesma koja po našem uvjerenju ima bezvremensku notu i zaslužuje novu verziju kako bi dobila novo ruho te novu energiju za daljnji život. Na našoj verziji pomogao nam je i sam autor Zele Lipovača, koji je došao u studio za vrijeme snimanja kako bi napravili malo drugačiju verziju vokala i hvala mu na tome, pravi je gospodin. Ovo je obrada pjesme koja zvuči točno onako kako je kao bend izvodimo uživo. Uvijek prođe odlično, publika je fenomenalno prihvaća i zato smo ju htjeli zabilježiti na nosaču zvuka. Sigurni smo da se energija s koncerata uspješno prenijela i na studijsku snimku te vjerujemo da će slušatelji biti iznimno zadovoljni.” – kaže ekipa iz Lucky Day Banda.

Lucky Day Band (fotografirao Doringo)
       Glazbenu produkciju potpisuje Davor Keranović, za snimanje i miks je zaslužan Leo Anđelković, a pjesmu su snimili Davor Keranović (vokal), Igor Flajhar (bas), Marijo Jakopović (bubnjevi), Saša Cindrić (gitara), Silvije Žigulić (klavijature) te Danijela Večerinović i Mateja Majerle (prateći vokali). 
     Videospot “Jedina moja” je izradio i snimio sve popularniji Dinko Čvorić – Doringo. Tematski spot je napravljen u romantičnom duhu slika, boja i vremena te pjesmu diže na posve novi nivo i osjećaj.”

Lucky Day Band (fotografirao Doringo)
       Lucky Day Band nastaje u jesen 2014. godine u Zagrebu i pojavljuje se na klupskoj sceni s programom pod nazivom “SVI, MARŠ NA PLES!”, koji podrazumijeva Balkan pop rock ex-Yu hitove pa sve do današnje popularne kvalitetne muzike. Uočavajući prazninu programa domaće glazbe, bend vrlo brzo postaje klupska atrakcija u Hrvatskoj i čitavoj regiji. U međuvremenu, Lucky Day Band paralelno radi na autorskim pjesmama, koje su također u pop rock zvuku s raznim primjesama, kako etna tako i ska ritmova. 
      Dolaskom COVID-a 19., bend se “zatvara” u studio i snima svoj prvi nosač zvuka pod nazivom “EX”, kojim želi obilježiti svoj protekli rad sviranjem obrada domaćih hitova. Na taj način postaje prvi bend koji je snimio takav tip albuma u Hrvatskoj i šire. Trenutno, bend je ponovo u studiju i završava svoj prvi autorski album, koji bi trebao izaći 2023. godine. Lucky Day Bandu slijedi koncertna i medijska promocija albuma “EX” gdje god je to moguće.

(P) & (C) Spona / Croatia Records, 2022.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top