Znate li....
Početna / London Calling zove Zagreb i Rijeku!

London Calling zove Zagreb i Rijeku!

LONDON CALLING comedy live – 23. i 24. travnja u Zagrebu i Rijeci!

Nova porcija smijeha, direktno iz londonskih stand up klubova, stiže kroz par dana do zagrebačke i riječke publike. Novo izdanje “London Calling” programa je pred Vama.

LC2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OPENING ACT NEIL MCFARLANE

Od kada je ušao u polufinale BBC New Comedy Awards 2001., Škot i prijatelj Hrvatske Neil McFarlane neumorno napreduje na britanskoj komičarskoj sceni. Za sebe kaže da nepopravljivo pripada srednjoj klasi, a gdje god se pojavi njegov uglađen stil i šarmatan škotski naglasak ubrzo ga učine mijenikom publike.

MID ACT – MISS LONDON (aka DIONE HUGHES)

Miss London je 2009. pobijedila na prestižnom natjecanju “Smješne žene” koji se održava u legendarnom londonskom klubu Comedy Store. Kritičari sa zadovoljstvom primjećuju da se na sceni odavno nije pojavila žena koja je podigla takvu prašinu. Karijeru je počela na talent showima gdje je redovno ostala začuđena lavama smijeha koje su njene predstave redovno dobivale. I tada je odlučila – svijet smijeha je njena budućnost.

CLOSING ACT – YIANNI AGISILAOU
“Vješto smišljen sat prekrasno smiješnih obiteljskih anegdota ispričanih sa šarmom i strasti” – Time Out

Yianni je australski komičar s rastućim brojem obožavatelja u Velikoj Britaniji ali i ostatku svijeta – uključujući Hrvatsku kojoj se rado vraća. Njegov naelektrizirani materijal, oštrouman karakter uvijek spreman na improvizaciju, kao i njegova vještina neprimjetnog kontroliranja publike dovele su ga do statusa jednog od najtraženijih komičara i voditelja stand-up večeri u Britaniji.
Komedijom se počeo baviti 2000. pobjedivši na jednom otvorenom komičarskom natjecanju. Yianni je ubrzo dobio nagradu “Najbolji novi komičar” 2001. sveučilišta u Victoriji. Potaknut tim uspjehom prijavljuje se na “Raw Comedy“, natjecanju za otkrivanje novih talenata. Nastupivši u finalu ispred 1500 ljudi znao je da je otkrio svoj životni poziv. Kratkotrajno se, međutim, pokušao baviti pravom ali se 2003. odlučio za  komediju.
Yianni redovno nastupa na komičarskim festivalima diljem svijeta, uključujući Edinburgh, Melbourne, Amsterdam, Johannesburg, Leicester i Brighton. Njegove su predstave požnijele uspjeh i kod kritičara koji njegove “stroge socijalne komentare” uspoređuju s Woody Allenom. Nastupao je u brojnim britanskim, američkim i australskim TV programima.
Njegovo vješto upravljanje publikom i spreman odgovor na sve što mu gledatelji dobace od Yiannia su stvorili omiljenog komičarskog gosta diljem svijeta.

MC –  SULLY O’SULLIVAN 
“Smrtonosni smisao za humor” – BBC

Sully je proglašen vrhuncem Novozelandskog međunarodnog komičarskog festivala te najboljim na takvom istom okupljanju u Glasgowu. Dobio je kanadsku nagradu Masters of the Universe za improvizaciju te se pojavljuje na The Comedy Channel, u Australiji. Na svojoj web stranici ponosno ističe kako je nastupao u Hrvatskoj u koju ponovno stiže s medijskim lovorikama i opisan kao “smrtonosno zabavni voditelj”.

Ulaznice u pretprodaji 50 kn / na dan 60kn
Sax! klub, Palmotićeva 22/2, Zagreb
Blagajna je otvorena od utorka do subote od 20:00h

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top