Breaking News
Početna / London Calling – otkazan Rich Hall

London Calling – otkazan Rich Hall

*Poštovani,
obaviješteni smo od strane menadžmenta Richa Halla da uslijed više sile ne može ovog vikenda nastupiti u programu festivala “London Calling Comedy Fair – Lisinski se smije”.

Ulaznice kupljene za samostalnu predstavu Richa Halla, u nedjelju 8.12. od 21.30 h možete vratiti na prodajnom mjestu na kojem ste ih i kupili. Rok za povrat ulaznice je do kraja godine. Uplaćeni novac bit će vam vraćen u cijelosti odmah po povratu ulaznice.
No,i nama i izvođačima bilo bi jako, jako, jako drago da na blagajni Lisinskog svoju ulaznicu zamijenite za čak 3 ulaznice (platiš 1 dobiješ 3 🙂 ) za preostale predstave koje su na programu u nedjelju 8.12. i koje će se naravno održati prema planu. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Program “Comedy Gala” održat će se u subotu prema planu, s tom izmjenom da Rich Hall neće nastupiti već će ulogu headlinera preuzeti Seann Walsh. Ukoliko ipak želite vratiti svoju ulaznicu za predstavu “Comedy Gala” ili festivalsku ulaznicu možete to učiniti, također na prodajnom mjestu na kojem ste ih kupili, ali s tom razlikom da to možete učiniti zaključno do subote 7.12. do 12 sati. * -> javljaju nam organizatori.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top