Breaking News
Početna / Događanja / Legendarna Tri mušketira ponovno će udružiti snage u Vodicama

Legendarna Tri mušketira ponovno će udružiti snage u Vodicama

 Nikakve upute nisu potrebne prijateljima i mušketirima, Jasminu Stavrosu, Mladenu Grdoviću i Zlatku Pejakoviću koji će i ove godine nakon zajedničkog albuma ponovno zajedno stati na pozornicu 14. CMC festivala i predstaviti se vodičkoj publici hitom „Sve sam ti dao”.
 
“Opet je to jedna dobro izbalansirana i lijepo napravljena ljubavna pjesma. Jako je radiofonična i sigurno će imati svoju publiku i naići na uspjeh“, rekao je o pjesmi Zlatko Pejaković.
 
Glazbenu i tekst za pjesmu potpisuju Ljubo Šeperić-Luppo, Zdravko Vlašić, aranžman Mario Mikšić. Pjesma govori o vječnoj temi, a to je ljubav, u kojoj netko gubi a netko dobiva, kao što kažu i stihovi pjesma: „Sve sam ti dao, ljubav do bola, a ti meni samo mrvice sa stola“.
 
Na CMC festivalu imamo sjajnu pjesmu. Drago mi je da nas trojica opet pjevamo, uvijek se dobro zezamo i zabavimo u Vodicama, na najjačem festivalu“, pohvalio je kolege i festival Grdović.
 
Ovo ljeto biti će radno za Tri mušketira koji imaju prostor za koncertnu turneju koju su već duže pripremali. Otvorit će turneju nastupom na njima već dobro poznatom terenu ispod vodičkog sunca, a nastavit će je po Hrvatskoj i dijaspori.
 
“CMC festival je festival bez opterećenja, sve se zna, otpjevaš pjesmu i ne razmišljaš o tome hoćeš li biti prvi, drugi ili treći, nego je važno da se ljudima pjesma dopadne i to je to. Sjajna je organizacija i ambijent, jako je puno ljudi i uvijek se dobro podružimo. Za mene je to definitivno najbolji festival“, entuzijastičan je kralj zabave Jasmin Stavros oko ovogodišnjeg izdanja CMC festivala.
 
Foto: PR

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top