Savjet:
Lakše je sve – poručuje Vedran Ljubenko u novoj pjesmi ‘Meci’!

Lakše je sve – poručuje Vedran Ljubenko u novoj pjesmi ‘Meci’!

Umjetnik i glazbenik Vedran Ljubenko predstavlja svoj novi singl ”Meci” za koji vjerujemo da nikoga neće ostaviti ravnodušnim. U ”Mecima” se poigrao ozbiljnim temama jednog adolescenta na čiju važnost skreće pozornost glazbom i tekstom koji potpisuje on sam, a sve je uglazbio u suradnji sa Jakovom Zadrom. Kroz humoristične trenutke utkane u ovu glazbenu priču, Vedran pokušava pristupiti ljudima koji se ne znaju nositi s time i ukazati da je sve lakše uz malo dobre, opuštene i šaljive energije.

Kroz humoristične trenutke utkane u ovu glazbenu priču, Vedran pokušava pristupiti ljudima koji se ne znaju nositi s time i ukazati da je sve lakše uz malo dobre, opuštene i šaljive energije.

Papučar’, ‘Sanjar’ i ‘Vrijeme da se trgnem’, samo su neki od Vedranovih glazbenih pothvata, a nalaze se na njegovom albumu prvijencu ‘Kad je vedro nije oblačno’. Svoje pjevačke vještine i iznimnu talentiranost za glazbu, prvi puta javno je predstavio široj publici u popularnom televizijskim showu gdje je ostao do samog finala, a nešto kasnije sudjelovao je također i u jednim od najgledanijih glazbenih emisija.

Cijela ova priča kompletirana je zanimljivim video spotom čija posebnost leži u kombinaciji animiranih i uživo snimljenih kadrova koji su u post produkciji obogaćeni novim pozadinama. Arigato studio zaslužan je za animirani dio, dok je glavne igrane kadrove snimio Luka Mamuza. Svemu ovome pridonijela je i ekipa iz Glck Visuals i Alaya Faraz koji su pomogli u video editiranju, a uz Vedrana Ljubenka, u samom spotu pojavljuju se još i Zdravko Grgić – Grga i Ivo Krišto – Mafi. Specifični video uradak, pamtljivu melodiju i simpatičan tekst u pjesmi ‘Meci’ povezuje Vedranova igra kroz žanrovekoju možete slušati na digitalnim servisima poput Spotify, Deezera, Tidala, Apple musica, Amazona i mnogim drugima, a kako sve zajedno izgleda i zvuči u mozaiku slike i tona(glazbe),možete pogledati na YouTube kanalu Vedrana Ljubenka.

Autor glazbe: Vedran Ljubenko/Jakov Zadro
Autor teksta: Vedran Ljubenko
Autor aranžmana: Vedran Ljubenko/Jakov Zadro
Glazbeni producent: Jakov Zadro/Vedran Ljubenko
Tonski snimatelj: Jakov Zadro

Foto: Jakov Zadro

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top