Nedjelja , 4 prosinac 2022
Savjet:
Kulturni Centar Peščenica

Kulturni Centar Peščenica

KCPeščenica je jedan on najaktivnijih kulturnih centara u Zagrebu i s preko 70 kreativnih radionica, Galerijom Događanja i Kazalištem KNAP, nudi svojim korisnicima i posjetiteljima široku lepezu događaja.

Njihove redovite radionice za djecu i odrasle , besplatne izložbe u Galeriji Događanja; u kojoj izlažu najperspektivniji umjetnici mlađe i srednje generacije koji pripadaju suvremenoj likovnoj sceni Hrvatske, kao što su Kata Mijatović, Siniša Labrović, Martina Grlić, Ana Sladetić i mnogi drugi, te odličan program kazališta KNAP s višestruko nagrađivanim predstavama svakako su odličan izbor za svakoga!

 

POČELA JE NOVA KREATIVNA SEZONA U KCP-u!!!

Nova školska godina je tu, a s njom dolazi vrijeme da odaberemo i nove slobodne aktivnosti!

Kulturni centar Peščenica krenuo je s upisom u kreativne radionice za sve uzraste i generacije.

Kao i svake godine ove jeseni KCP priredio je velik izbor radionica; od likovnih, plesnih, dramskih, fotografskih, jezičnih, glazbenih, ali i nekih potpuno novih! Plesači će moći izabrati između Klasičnog baleta za djecu i odrasle, Studija za ples i pokret, Suvremenog plesa, Jazz dancea, Hip – hopa i Break dance-a za školarce i studente, ali i odrasle, te satova Salse i Standardnih plesova. Tu su i rekreativne radionice; Body creation dance i Vježbe za bolji dan i lakši san.

Ljubitelji likovnih radionica mogu birati između radionica: crtanja i slikanja, kiparstva, keramike, tradicijskog veza te hobi programa (slikanje na svili, decoupage, izrada nakita….), a za djecu su tu likovna i lutkarska radionica, te strip i grafiti radionice!

U dramski studio mogu se upisati djeca od prvog razreda osnovne škole, srednjoškolci, studenti i odrasli! Ljubitelji glazbe mogu birati između satova gitare i sinthesizera i glazbene radionice za najmlađe – Klavirčice. Školarce pozivamo da uz kreativno učenje bolje savladaju strane jezike: engleski, njemački, talijanski i španjolski, a za odrasle smo pripremili početne stupnjeve spomenutih jezika i tečajeve znakovnog jezika u suradnji s udrugom DLAN.

Detaljni raspored početaka radionica možete pronaći OVDJE

Ove godine pripremaju i mnoge nove zanimljive programe koji će se održavati kroz tekuću godinu;

BRAINOBRAIN – Program razvijanja životnih vještina i sposobnosti pomoću abakusa i NLP-tehnike,

Radionica Bioteka u pokretu, radionica Papirnica – obilkovanje papirom, a  sastojat će se od radionica Papiermache tehnike, Papercut i Origami, Tibetantske zdjele,

Tehnička igraonica i druženje uz igranje društvenih igara u suradnji s udrugom IGRANJE.ORG

Postanite i Vi dio  ovog kreativnog druženja!!!

 

 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top