Savjet:
KROLO POŠIP

KROLO POŠIP

 
Vino je proizvod ljudskog civilizacijskog dosega, ali i ogledalo ljubavi, brige i znanja svakog strastvenog vinara. Jedan od njih je Dražan Krolo, osnivač i vlasnik istoimene vinarije smještene u krševitom zaleđu Cetinske krajine. Priča o ovoj obiteljskoj vinariji vodi nas trošnom cestom preko Trilja i Strmedolca do zaseoka Krolo gdje se nalazi kuća i vinograd Dražana i Karoline. Oni su ljubazni i gostoljubivi domaćini koji se, istina, nalaze na neobičnom i slikovitom djeliću Dalmatinske zagore. Upravo tu, daleko od Kaštel Lukšića i potreba s kojima žive, zasadili su vinovu lozu.  
Predstavljamo :

O vinu :

Vino zlatnožute boje sa izraženim mirisom po rascvjetalom bajamu, finog bouqeta. Bogato ekstraktom, sa fino izbalansiranim kiselinama, moćno vino koje ipak zadržava svježinu i mineralnost.

Konzumirati uz školjke, rakove, ribu i laganije sireve. Servirati na temperaturi 10 – 12 °C.

Opis

Smještena u zaleđu Dalmacije, vinarija Krolo je osnovana prije 12 godina, kad je Dražen Krolo odlučio pretvoriti dugovječnu obiteljsku tradiciju proizvodnje vina u profesionalnu vinariju. Smješteni na najvišoj točki uspjevanja vinograda, Krolo vina imaju unikatan spoj raznovrsnih okusa.

REGIJA Dalmacija

POZICIJA Kaštela

SORTA Pošip

BERBA 2019

POTENCIJAL STARENJA 2022

NAGRADA

IWC London, 2020 – Brončana medalja

Naruđbe https://www.vinarija-krolo.hr/

O nama Snjezana Zupanovic

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top